Szabad 13 évesen fogyókúrázni?
Figyelt kérdés
Barátnőm szeretne...és én mondtam h nem szabad meg nem javasolt de ő azt mondta hogy szeretne és nem hisz nekem és ezért kérdezek meg pár embert...:)segítsetek!!!!2008. dec. 26. 17:01
1/6 anonim válasza:
Gyanitom, hogy nincs korosan elhizva...
Sztem ha elkezd rendszeresen sportolni es odafigyel a kajara az pont eleg. Szerintem ebben a koran karos fogyozni, es felesleges is.
2/6 anonim válasza:
Ha kórosan el van hízva, akkor nem szabad, hanem kell, de ha csak duci, és nem kórosan túlsúlyos, vagy itt-ott nincs megelégedve az alakjával, akkor inkább csak sportoljon, mert még egy 13 éves növésben van, és ha nincs elhízva, egy fogyókúra több kárt okoz, mint hasznot.
3/6 anonim válasza:
Ha kover, akkor minden eletkorban ajanlott, sot kell is. Viszont ha csak divatbol szeretne, akkor probald leallitani, sportoljon inkabb!
4/6 anonim válasza:
Hát ha szükséges szerintem...mert nekem is van feleslegem és már fogyokuráztam és semmi bajom nem volt és 13 éves vagyok
5/6 anonim válasza:
Kedves 13 évesek, ha egy kis felesleg, és nem kóros túlsúly miatt akartok fogyókúrázni, a probléma nem most azonnal fog jelentkezni, hanem hosszú távon...
6/6 anonim válasza:
Nem szabad semmilyen életkorban drasztikus fogyókúrába kezdeni, főleg nem ilyen fiatalon. Inkább a több mozgás, meg a más étrend ajánlott. Több zöldség / gyümölcs, kevesebb üres kalória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!