Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szabad 13 évesen fogyókúrázni?

Szabad 13 évesen fogyókúrázni?

Figyelt kérdés
Barátnőm szeretne...és én mondtam h nem szabad meg nem javasolt de ő azt mondta hogy szeretne és nem hisz nekem és ezért kérdezek meg pár embert...:)segítsetek!!!!
2008. dec. 26. 17:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyanitom, hogy nincs korosan elhizva...

Sztem ha elkezd rendszeresen sportolni es odafigyel a kajara az pont eleg. Szerintem ebben a koran karos fogyozni, es felesleges is.

2008. dec. 26. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kórosan el van hízva, akkor nem szabad, hanem kell, de ha csak duci, és nem kórosan túlsúlyos, vagy itt-ott nincs megelégedve az alakjával, akkor inkább csak sportoljon, mert még egy 13 éves növésben van, és ha nincs elhízva, egy fogyókúra több kárt okoz, mint hasznot.
2008. dec. 26. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Ha kover, akkor minden eletkorban ajanlott, sot kell is. Viszont ha csak divatbol szeretne, akkor probald leallitani, sportoljon inkabb!
2008. dec. 26. 20:24
 4/6 anonim válasza:
55%
Hát ha szükséges szerintem...mert nekem is van feleslegem és már fogyokuráztam és semmi bajom nem volt és 13 éves vagyok
2008. dec. 26. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves 13 évesek, ha egy kis felesleg, és nem kóros túlsúly miatt akartok fogyókúrázni, a probléma nem most azonnal fog jelentkezni, hanem hosszú távon...
2008. dec. 26. 22:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem szabad semmilyen életkorban drasztikus fogyókúrába kezdeni, főleg nem ilyen fiatalon. Inkább a több mozgás, meg a más étrend ajánlott. Több zöldség / gyümölcs, kevesebb üres kalória.
2008. dec. 27. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!