5 kg hízás másfél hét alatt?
Figyelt kérdés
Elengedtem magam az ünnepek alatt, ma volt a nagy szembesülés.
Plusz 2-3 kilóval számoltam, na de 5.50-el?
Ez lehetséges? Vagy pár nap es visszaáll?
2023. jan. 1. 09:40
1/10 anonim válasza:
Kit érdekel? Ha tisztában vagy a kalóriaszámolás szabályaival, és tényleg híztál 5 kilót (ebből valószínűleg max 2 kiló testzsír, a többi víz, salak, só), akkor te is tudod, hogy pár két-három hét múlva ugyanott leszel, mint karácsony előtt. Nem kell ennyire rástresszelni a mérlegre, mert így alakulnak ki a pszichés problémák.
3/10 anonim válasza:
Lehet nem pár nap alatt, de szerintem hamar visszamegy. Pl. ha ma "jól" étkezel, akkor már holnapra is simán mutathat kevesebbet a mérleg (nyilván az 5 kiló nem fog egyszerre visszamenni). Majd fokozatosan visszamegy.
6/10 anonim válasza:
De kiakadtál hirtelen :-D Egyél palacsintát és aludj rá egyet...
8/10 anonim válasza:
Ebből az 5 kg-ból minimum 2-3 kg víz, meg egyéb.
9/10 anonim válasza:
Persze! Simán lehetséges, de megkötött víz is van benne.
Pár nap böjttel simán lemegy!
10/10 anonim válasza:
Igen, a legtöbb az víz! Ne aggódj le megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!