Ezzel már érdemes orvoshoz fordulni? (-10 kg másfél hónap alatt)
Figyelt kérdés
Figyelek a napi kalóriabevitelre, naponta 4 szer eszek, ezen kívül szoktam nassolni is. Szeptember elején 75kg voltam (185cm), most 65kg vagyok.
Étvágyammal nincs baj. Kb. 1 évvel ezelőtt 80kg voltam, akkor egy darabig stagnált. Szeretnék hízni, (legalább 80kg-ot elérni), de nem tudok.
Van erre a problémára megoldás?
2022. okt. 17. 15:27
1/5 anonim válasza:
Ha ténylegesen tartós kalóriatöbbletben vagy, mégis fogysz, akkor ott valami anomália van. Orvoshoz mindig lehet fordulni, pláne ha az egyén szükségét érzi, de szerintem csak valahol rohadtul elcsúszik a számolás, és nem vagy tartós többletben.
2/5 anonim válasza:
Ha nincs szándékosság a fogyásban, akkor igen.
3/5 anonim válasza:
Egyébként lehet gluténérzékenység, cukorbetegség, bélféreg stb. Fontos lenne kideríteni, hogy nincs -e valami gond, mert ezek kezelés nélkül romlanak.
4/5 anonim válasza:
Felszívódási zavarod is lehet.
Én pl a gluténérzékenységem utolsó 1,5 hónapjában 10+ kg-t fogytam - akkor mentem el vizsgálatra, és ez a súly szépen vissza is jött a diéta kezdete után.
5/5 anonim válasza:
Fú, bazzeg, sürgősen igen. Sokminden lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!