Mi az ami miatt végül komolyan eldöntötted hogy lefogysz?
Persze, mindenki szeretne egészséges lenni és jól kinézni (*megj.: tudom, ehhez nem feltétlenül kell vékony test, csak egészséges súly*).
De mi az a kulcs történés, motiváció, ami miatt rávetted magad az életmódváltásra, és ami a legfontosabb, mi tartott téged a helyes úton?
(Igen, motivációt gyűjtök, nem, nem az újévi fogadalom miatt)
Nálunk egészen biztosan a szekrénnyel van a probléma.
Bármilyen ruhát veszünk ki belőle mindig azt tapasztaljuk, hogy összébb mentek.
Erről csakis a szekrény mikroklímája tehet.
:)
"Kedves" 2 pipás anonim. Senkit nem hat meg, hogy folyamatosan a diéta ellen kampányolsz az erre kijelölt topik alatt. Csak nevetségessé teszed magad. Nem kell fogynod ha nem akarsz, mindenki akkorára hízik, amekkorára kedve tartja. De a saját kudarcod miatt másokat megpróbálni magaddal rántani borzalmasan szánalmas, és keserű jellemre utal.
Kérdező, én igazából a rossz szokásaimtól alartam megszabadulni. Elég egészségtelenül ettem, de még nem igazán látszott. Plusz 5 kiló volt csak rajtam, szóval nem a súly volt a motiváló. Viszont az egészségesebb étkezés magával hozta, hogy erőlködés nélkül lement az első 3 kiló. Ez volt számomra az, hogy akkor a maradék 2-től is megszabadulhatok, és dolgozhatok tudatosabban a formás, tónusos testért. Alapvetően is jártam sportolni pusztán mert szórakoztatott, azt egészítettem ki itthoni erősítéssel, nyújtással. Emiatt a sportban is fejlődtem, és az ilyen kis eredmények mindig tovább vittek. Ezért is szoktam azt tanácsolni, hogy legyen más, ami motivál a súlyvesztésen kívül. Ha több energiád van, szebb helyekre tudsz elmenni kirándulni, könnyebbek a minden napjaid... Stb, az önmagában ad egy löketet, ami mellé a fogyás csak extra.
Amikor már a 48-as méretű nadrág is szűk volt, az nagy pofáraesés volt. Illetve az, hogy nem találtam magamra normális ruhákat, mindig a legbénábbak voltak a nagyobb méretűek.
A vőlegényem panaszkodott, hogy nemvtud tőlem pihenni, annyira horkoltam. Ez nem esett jól az onerzetemnek, főleg hogy néha emiatt másik szobában aludt tőlem. Ez kb 20 kg után megszűnt.
Most 40-42es méretet hordok, sokkal jobban érzem magam.
120-ról kezdtem, most 85 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!