Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy legyen nagyobb önfegyelme...

Hogy legyen nagyobb önfegyelmem az ételek terén? kérlek ne olyanokat írjatok, hogy ne egyél meg hasonlókat.

Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 19:00
1 2
 11/17 NTBS ***** válasza:
0%
Egyél kevesebbet.
2022. dec. 27. 07:54
 12/17 anonim ***** válasza:
37%
Én az intermittent fastinggal kísérletezek most, nem fogyás a célom, hanem IR megszüntetése, de azon kaptam magam, hogy egyre könnyebb betartani.
2022. dec. 27. 08:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem ami bevált: Minden fejben dől el!

Plusz, amikor érzed az éhségérzetet, igyál meg egy pohár vizet.

2022. dec. 27. 12:43
 14/17 anonim ***** válasza:
A sportolás sokszor kontraproduktív fogyás esetében. Mivel közel sem éget el olyan sok kalóriát mint azt a többség gondolja, főleg a súlyzós edzés. Viszont nagyon sokan éhesek akár farkaséhesek lesznek egy kiadós edzés után és összeségében több kalóriát visznek be mintha nem edzettek volna, mert mondjuk elégettek 200-300 kcalt de 300-400-al többet is ettek az edzés miatt. Klasszikus kezdő hiba, hogy ugye úgy gondolkoznak h ma edzettem akkor többet is ehetek, nem ehetsz ha fogyni akarsz. Szóval ragaszkodni kell a kalória keretedhez, különben az egésznek semmi értelme.
2022. dec. 29. 04:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha folyamatosan éhes vagy akkor az azt jelenti h koplalsz, túl nagy a deficit. Pont ezért kell számolni a kalóriát mert ha nem számolod két dolog történhet. Egy h nem leszel deficitben és nem fogysz, kettő ugyan deficitben leszel de túl nagyban, minek köszönhetően kínzásként fogod megélni az egészet és pár hét 1-2 hónap alatt feladod. 500 kcal-tól ne legyen nagyobb a deficit, a felett már koplalsz.
2022. dec. 29. 04:24
 16/17 anonim ***** válasza:
57%

Napi több óra sport? Na várjál, esetleg leírnád, hogy mennyi is az a túlsúly, tehát milyen magas és hány kg vagy? (Vagy ha cikinek érzed, bár nem kéne, számold ki a BMI-d valamilyen programmal és írd azt.)

Ha te napi több óra sport mellett nem vagy képes lefogyni, akkor esélyes, hogy valamilyen lelki vagy anyagcsere problémád van, és pszichológus segítségére lenne szükséged, valamint a háziorvoshoz kéne fordulnod kivizsgálás miatt. Lehet IR, cukorbetegség, pajzsmirigyprobléma, millió dolog. És ezek azt is befolyásolják, hogy nehezen tudj ellenállni az evésnek.

2022. dec. 29. 16:55
 17/17 A kérdező kommentje:

utolsó:van pajzsmirigy problémám, de nem tud senki tenni ellene semmit, mert olyan korban vagyok

165cm/78kg

Köszönöm szépen mindekinek a válaszokat!

2022. dec. 29. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!