Ez miért olyan hihetetlen egyesek számára? Ráadásul segíteni akartam csak.
Szóval ha megemlítem, hogy havi 7kg-ot fogyok, akkor egyből kérdezik, hogy hogyan sikerül (kezd. 115kg, aug vége: 108kg, szept vége: 102kg), de ha leírom a következőket, már mindenki magasról lesz*r:
- Koplalás melletti sporttal kezdtem
- Napi max 3 étkezés
- Ebből a délelőtti 2-3 zsömle (paprikával...)
- Max. fél litert iszok naponta
- Este általában gyümölcsöt eszek (sok benne a cukor..:P)
- Főtt étel ritkán van kínálaton
- Nem féltem biciklire szállni, és tekerni ameddig csak tudok (MINDEN NAP)
- Este 6 után is eszek, sőt 10 után is néha
- Még nem lóg a bőröm
Semmi hihetetlen nincs benne.A fogyókúra kategóriában a kérdezők 90% pont így gondolja a fogyást.Több a téveszmés,mint a fogamzásgátlás kategóriában.
És szerintem enyhén elhamarkodtad a kérdés kiírását 102 kilóval.
Én gratulálok neked..
De ha van kedved nekem megírhatnád,hogy pontosan hogy csináltad,mert annyi mindent kipróbáltam már,és semmi nem jött be..
Egyébként a 8 év alatt jó ha heti 2 liter vizet megiszok..Többnyire csak akkor ha elfogy a diétás colám vagy a diétás szénsavas üdítőm..Mielőtt még kiakadnátok,nemrég voltam teljes orvosi vizsgálaton,és makk egészséges vagyok..(a fogaim is épek)
Annyi gondom van,hogy 38 évesen van súlyfeleslegem...(szültem 3 gyereket ,és nem tudom leadni a kilókat)
Légyszíves írd meg nekem,hogy mégis hogy csinálod..én kipróbálom...
hát engem is érdekelne bővebben a téma......
igaz én napi 3-4l-t iszom,
dettó szülés után vagyok.......
Én elhiszem,hogy igy fogysz,mivel én is az átlagtól eltérő módon fogytam.
Nem száműztem a csokit,inni 1 litert ittam naponta,nem mozogtam és fehér kenyeret is ettem.Egyszerűen csak mindenből kevesebbet.
Ez van.
Nem mindenkinek jók a divatos uj diéták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!