Ma bevágtam 5túrosgombocót! Ráadásul csokimázzal volt bevonva. Esküszöm hónapok óta nem eszek kenyeret, liszteset se cukrosat. Egészségesen táplálkozok. Mennyi idö ugrálókötelezéssel tornázhatom le?
Egészségedre, biztos finom volt:)
Én ma ettem 5db bonbont.. de mindjárt tornázok. Sztem heti 6 torna esetén belefér. De ha jobban megnyugszol úgy, akkor inkább tornázz. Az mindig jól jön:)
Semmi gond, hogy ettél! A bűntudat meg arra van hogy elszarja a napodat. Fuss egy nagyot, talán az segít, én is ezt fogom tenni!
Fel a fejjel! :)
Nagyon kivagy? :) hát ne haragudj, ez már betegség. Én attól vagyok ki ha mondjuk napi 20 órát dolgozom, és elküldenek érte ordítozva a fenébe. Na, attól kilennék! De pár csokis gombóctól :) már kezd az agyadra menni a fogyózás, ezt ilyen viccesen mondom, barátságosan, csak a neten nehéz a hangsúlyt éreztetni. Ne vegye át az életedbe a fő hangsúlyt a (nem)táplálkozás!!!
Nem az evés a legfontosabb!
Ez nem gond, nagyon finom volt! Jól tetted, hoyg megetted, az édességek erre vannak kitalálva. Hogy havonta, vagy három havonta együnk egy adagot. A baj azzal van, ha gyakorivá válik a fogyasztásuk.
Ez így helyes, így kell használni az édességet. Az ételt élvezni kell, nem bánkódni miatta. Ez a súlyodon semmit nem fog változtatni, és augusztus 20-ra nyugodtan betervezhetsz 4 gombóc fagyit, karácsonyra meg egy gesztenyepürét.Csak közben táplálkozz egészségesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!