Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 50,4 kiló vagyok és fél kilót...

50,4 kiló vagyok és fél kilót le szeretnék fogyni, úgy hogy ne is jöjjön vissza. Hogyan sikerülhet?

Figyelt kérdés

szeretném,hogy 4-essel kezdődjön a súlyom száma.

15 éves vagyok,lány.162 cm magas.

2010. okt. 1. 16:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kész. :D Ugye csak valaki szórakozik? :D:D:D
2010. okt. 1. 18:02
 12/17 A kérdező kommentje:

esküszöm h nem szórakozok:o

komoly a kérdés,h h sikerülhet!

2010. okt. 1. 19:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Örülnék ha csak annyi kiló lennék mint te és nem fél kilóval szarakodnék!! -.- És mért lenne jobb hogy 4-essel kezdődik?A külsödön nem látszana meg semmmi szóval nem látom értelmét viszont megértelek xDD Mert én meg azt szeretném hogy 5-össel kezdödjön ^^ Viszont ha már az lenne akkor nem 4-eseznék xD Amúgy 60 kiló vagyok és nem sikerül 60 alá menjek!! :S Jah és bocsi a kisregényemért :P
2010. okt. 1. 20:05
 14/17 anonim válasza:
Az nem eleg ha az IQ-d 4-essel kezdodik.. jah igen..nincs utana mas szam!!
2010. okt. 1. 22:29
 15/17 A kérdező kommentje:
ha eddig nem értettetek meg akkor lehet,hogy most se fogtok.ha 49 kiló lennék ,azért örülnék neki mert akkor ÉN látni és tudni fogom,hogy sikerült elérni a célom.mert már több mint egy éve csak 50 kiló fölött voltam.
2010. okt. 2. 08:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Bmeg, én már annak örülnék, ha 6ossal kezdődne a súlyom száma -.-
2010. okt. 2. 14:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Mérd meg magad reggel, klotyó után, reggeli előtt, meztelenül a fürdőszobában. Az a valós testsúlyod, nem az, amit a dokinál ruhában, kaja után mértek! Szóval szinte biztos, hogy már 4-el kezdődik a súlyod, csak még nem tudtad:))) Gondolj bele, ha már két pohár folyadék meg egy zsmle benned van, az alapból lehet fél kiló!
2010. okt. 2. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!