Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tojas dietat probalta mar valaki?

Tojas dietat probalta mar valaki?

Figyelt kérdés

Sikerult? Valoban lehet fogyni?

Esetleg valakibek tapasztalata?

En 158cm es 60 kilo vagyok, es csak 4 kilot szeretnek fogyni, gondoltam a tojas dietara.

2022. dec. 18. 06:53
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Ne szórakozz ilyen hülyeségekkel. Egyél kevesebb pékárút, köretet, és sok zöldséget, semmilyen monodiéta nem hasznos hosszú távon.
2022. dec. 18. 07:12
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Mivel nagyon könnyen epegörcs lehet belőle ezért még hatása is lehet, de nem nagy élvezet napokig epét hányni'
2022. dec. 18. 08:15
 3/8 anonim válasza:
74%
Tuti próbálta valaki, sok a bolond
2022. dec. 18. 09:46
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Próbáltam, undorító volt, akár csak a nyomorult saláta. Ezért eszek ma is pizzát 👍
2022. dec. 18. 10:08
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Kezdőként sajnos próbáltam. Három hét után hányni tudtam volna a tojástól és évekre megundorodtam tőle. Baromság.

Akkor fogsz fogyni ha kalóriadeficitbe kerülsz.

2022. dec. 18. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

A diéták nem jók semmire. Igazából semmi, ami kampányszerű. Hosszútávú változás az életviteledben, szokásaidban, na az okoz változást. Egyél egy picit kevesebbet, mint eddig, vagy változtass a minőségén jó irányba, pl több zöldség, gyümölcs. Mozogj egy kicsit többet, legyenek aktívabbak a mindennapjaid.

Az ilyen tarthatatlan baromságok, mint tojás diéta, káposzta diéta, meg mit tudom én, csak szenvedésre és bukásra ítél, semmi másra.

2022. dec. 18. 11:49
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
2022-ben miért nem lehet csak simán számolni a kalóriákat egy telefonos alkalmazás és egy olcsó konyhai mérleg segítségével, aztán néhány hét/hónap alatt relatív kényelmesen elérni egy egészséges testzsírt? Miért kell baromságokkal tönkretenni az egészségi állapotunkat, és mellékesen a szerencsére bízni a fogyást?
2022. dec. 18. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A tojás egy jó dolog, lehet enni, én is szoktam. De a tojásdiétának mint olyan, semmi értelme. Nagyon meg fogod unni.

Változatosan kell enni, minél egészségesebben. Egyéb esetben fel fogod adni. Sőt, még akkor is lesznek nehéz időszakok, ha meg is akarod tartani a lefogyott súlyt, ha változatosan eszel, nem koplalsz és sportolsz meg satöbbi. Egyszerűen azért mert egy életen át kontrollálni hogy mit eszel, mennyit eszel, nehéz.

2022. dec. 19. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!