Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyszeruen nem fogyok mi...

Egyszeruen nem fogyok mi lehet a baj, mar nem birom?

Figyelt kérdés

A napi 1.30 torna megvan az etkezesre figyelek....de megse fogyok..En arra gyanakszom hogy keves a mozgas.. 15.00-ig csak ulok mert suliban vagyok ez kulfoldon van es itt nincsenek orak kozti szunetek szal...csak ulunk mire haza erek letornazom az idom...aztan meg kisem megyek a hazbol mert itt a barataim nagyon messze vannak tolem kivel mennyek ki neha egy 15 percet durvan 30 min gyalogolok de hamar megunom mert nincs velem senki..szal a mapi 1.30 min tornamon kivul nincs emmijen mozgas...se haverokkal valo se a boltba kimegyek addig is etalok..itt ilyen nincs...Sztk ezert nem fogyok????

Mar egyszer lefogytam...csak a fogyokura kozbe egy szerelmi hullam soport vegig rajtam ezert 2 honapig alig ettem valamit vissza is hiztam eleg szepen..mret utana mar hiaba ettem kis adagokat azt is zsirkent raktaroztam...Szal...Mi lehet a baj???? 10 kg-ot kene leadni

2010. okt. 1. 00:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ez a vajas zsomle tenyleg annyira xd xd xd??? Csak mert ezek itthon nem nagyon veszik be a fuveket...Ahh nem baj majd megprobalom betartani nagyon koszi nektek
2010. okt. 1. 08:42
 12/19 anonim ***** válasza:

Igen, a vajas zsemle gáz, főleg kettesével.

Semmi tápanyag nics benne, csak szénhidrát meg zsír. Ez az a 2 dolog, amivel 1000%, hogy nem fogysz le.

Akár szereted, akár nem, akár hánysz, akár nem, lefogyni egyféleképpen lehet: zöldséget kell enni hússal. Hiába kapálózól, nincs más lehetőség.

Reggeli: 1 szendvics (nem kettő!), lehetőleg teljes kiörl. vagy rozskenyér. Hozzá paprika, paradicsom. Nem 2 karika, hanem 1-1 darab.

Tízórai, uzsonna: natúr joghurt (a gyümölcsöset cukrozzák), gyümölcs (kivéve banán)

Ebéd, vacsora: bármilyen hús bármilyen zöldséggel (rizs, krumpli, kukorica nem zöldség)

Muszáj vacsorázni is. Vagy megérted, vagy nem.

A mozgás az nagyon jó és elegendő, akkor is, ha 3-ig suliban vagy. Ezt a részét jól csinálod. A többit nem.

Egyébként emlékszem a kérdésedre, 1-2 hete volt fent, ne legyél türelmetlen. Ha betartod a kajálásra vonatkozó tanácsokat, akkor is havonta 2-4 kilót tudsz fogyni, mivel sokat mozogsz, talán összejön a 4.

2010. okt. 1. 10:12
 13/19 anonim ***** válasza:
utolso: Mért nem jo a banàn?
2010. okt. 1. 11:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Azért szénhidrátot kell enni még diétánál is csak nem mindegy, hogy mit és mennyit. Finomlisztből készült "kajákat" egyáltalán nem kéne enni. Rizs, barna rizs, zabpehely ez legyen a CH forrás.
2010. okt. 1. 19:20
 15/19 anonim ***** válasza:
rozskenyér, teljes kiőrlésű kenyér is jó
2010. okt. 1. 19:32
 16/19 anonim ***** válasza:

"rozskenyér, teljes kiőrlésű kenyér is jó"

Ezek is jók, ha biztos vagy benne, hogy tényleg rozs vagy teljes kiőrlésű... sajna sok helyen adnak el barnára színezett fehér kenyeret teljes kiőrlésű kenyér néven :/

2010. okt. 1. 19:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, hogyhogy barnára színezett? Hogy színezik barnára? És hogyan tudom megállapítani, hogy biztosan rozskenyér / teljes kiőrlésű a kenyér? Esetleg van valamilyen gyártó, akinél tuti biztos, hogy nem ver át?
2010. okt. 1. 20:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy színezéket raknak bele amitől barna lesz, vagy csak részben készül rozslisztből pl 70% fehérliszt 30% rozsliszt és már akkor is barnább lesz aztán simán eladják teljes kiőrlésű kenyérként. Szerintem nem feltétlenül ver át a gyártó csak sokan nem nézik meg mit vesznek pedig rá van írva, hogy miből készül. Nézni kell az összetételét én pl. eddig csak olyat találtam ami 70% rozsliszt 30% félfehér nem tudom van -e 100% rozslisztből készült kenyér, bár őszintén nem is keresgéltem, mert elég kevés kenyeret eszem. Házilag próbáltunk sütni csak rozslisztből, de nem sikerült.
2010. okt. 1. 20:31
 19/19 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszoat mindenkiek puszi :))::)
2010. okt. 2. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!