Mennyi idő alatt menne le 20 kg?
Étkezésemen nem változtatnék nagyon, csak kevesebbet mindenből, és több gyümölcs.
(átlagos napi kaja: 1 pogácsa, egy tányér ebéd, 1 szendvics)
És minden nap mozognék 20 percet (norbi duci torna). Vagy esetleg mozogjak többet? Mennyit?
Egyelőre nincs világot megváltó célom, 100 kg alá szeretnék menni. Mennyi idő alatt sikerülne?
120 kg vagyok most
Évek óta ennyit eszek, és bírom..
És reggelire nem tudok enni rántották, hogy tudnék, mikor 5kor kelek, és fél 7kor buszon vagyok? Nem kelthetek fel mindenkit csak azért, mert én most rántották akarok enni :(
Szünetekben időm sincs megenni egy almát mondjuk (túl savas nem is ehetném..)
Szóval kajálást nem tudom megoldani :S
Akkor azt hiszem leszállok buszról 2 megállóval előbb, és sétálok. Bár ez nagyon fárasztó, mert a táskám kb 10 kg-os alig bírom el.
Szerintem se hirtelen csökkentsd a ch-t,mert fel fogod adni.
Számold ki a mostani ch fogyasztásod,ami most kb 5-6-7g/tskg lehet,és kéthetente/havonta csökkentsd 1g/tskg-al.
Fokozatosan,átgondoltan,szisztematikusan,amikor eléred a napi 70g ch-t,akkor csak ezt kell tudni tartani.
Fehérjéből mehet ami belefér.
Ha te évek óta ennyit eszel és 120 kiló vagy, akkor legelőször egy alapos kivizsgálásra van szükséged, mert amíg meg nem mondják, mitől híztál el ennyire, és nem kezelik, az életbe' le nem fogysz.
A pogácsát felejtsd el, a szendvicset eheted reggel, teljes kiörl. kenyérből, ha mód van rá. Nem a szendviccsel kell jóllakni, hanem a hozzá evett zöldségekkel. Ha nincs tk. kenyér, akkor tényleg maradnak az Abonett és társai. Tízórai: ha alma nem jó, akkor valami más. Legrosszabb esetben natúr joghurt. Ne kifogásokat keress. Az almától az én hasam is fáj, de még rengeteg más gyümölcsöt lehet kapni (banán felejtős). Ebéd: ne csak a zsírosat kerüld, a szénhidrátot is: tészta felejtős, minden, ami édes, rizst néha-néha, krumplit főve és nagyon ritkán.
Vacsora: saláta, párolt zöldség (majonéz és bolti öntet kerülendő), hús, virsli, tojás.
Leves, főzelék: csak olyat, ami nem rántott, max. kevés tejföllel és liszttel habart.
Üdítő tilos, a 100%-os narancslé is.
Futni őrültség lenne, tönkremennek az izületeid. Séta, úszás, duci tréning. 20 perc csak az elején, el kell jutnod 40-60 percig. Ha már bírsz egy órát, elég minden másnap. Amíg 20 perc, addig minden nap.
Köszi a válaszokat, megfogadom.
De nincs időm táska nélkül gyalogolni főleg, hogy hamar kezd sötétedni most már (veszélyes környék :DD)
Lány vagyok.
De nézd, végülis tök mind1, mert suliban is egész nap cipelem ezt a táskát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!