Miért nem merek ráállni a mérlegre?
Azert nem mersz raallni, mert felsz latni a valosagot. Pedig jobb lenne, es akkor majd megfogadod, hogy az ujevben fogyokurazol! Ne aggodj, nem vagy ezzel egyedul.
De a kerdesedben leirtad a valaszt is, mert felsz, hogy kiborulsz.
Ha nem akarsz raallni, ne allj ra, hatha megjobban elveszi a kedvedet a fogyokuratol. Akkor fogyjal csak, es nezd a ruhaidon, valamint a tukorben hogy mennyit fogytal mar. Amikor ugy erzed ramersz allni, akkor alljal ra!!! Buek!
Na figyelj! Nem mersz ráállni, mert félsz attól ami fogad... Hidd el én is így vagyok. Sőt! el sem tudod képzelni mennyire félek. A saját ANYÁM előtt nem merek ráállni, DE! Tedd azt, hogy egy kicsit járj el tornázni, picit diétázz, és ha utána ráállsz a mérlegre akkor mondhatod magadnak azt, hogy "na. ezt kemény munka árán szereztem meg!" Ha ezt elvégzed, egy idő után nem lesz semmi okod a félelemre.
Jah és nyugodtan le lehet pontozni, csak egy tanács...
Kezdj el sportolni, figyelj oda a kajadra.
Minden 2. heten allj ra a merlegre es ha 1-2 kiloval mindig kevesebbet mutat akkor mar varni fogod a merlegelest :)
A legjobb modszer a meresre meroszalag+merleg, az adja a legrealisab erteket.
Én se merek ráállni. Csak én nem fogyni, hanem hizni szeretnék. Akkor se merek ráállni, amikor az orvos mondja, hogy álljak rá.
Egyszerűen rossz érzés, hogy nem mozdul, az a nyomorék mutató. Szóval megértem mit érzel.
Istenem, ki a ...t érdekel, hol jár a mutató???
Nálam 110ig nyugodtan mehet egy nőnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!