Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem merek ráállni a...

Miért nem merek ráállni a mérlegre?

Figyelt kérdés
Tudni szeretném mennyi kilo vagyok de nagyon félek valamitől...rááljak vagy ne? ha ráálok tuti kiborulok majd
2008. dec. 25. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Azert nem mersz raallni, mert felsz latni a valosagot. Pedig jobb lenne, es akkor majd megfogadod, hogy az ujevben fogyokurazol! Ne aggodj, nem vagy ezzel egyedul.

De a kerdesedben leirtad a valaszt is, mert felsz, hogy kiborulsz.

Ha nem akarsz raallni, ne allj ra, hatha megjobban elveszi a kedvedet a fogyokuratol. Akkor fogyjal csak, es nezd a ruhaidon, valamint a tukorben hogy mennyit fogytal mar. Amikor ugy erzed ramersz allni, akkor alljal ra!!! Buek!

2008. dec. 25. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem már ráálltál és most csak csinálod a műbalhét.
2008. dec. 25. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Na figyelj! Nem mersz ráállni, mert félsz attól ami fogad... Hidd el én is így vagyok. Sőt! el sem tudod képzelni mennyire félek. A saját ANYÁM előtt nem merek ráállni, DE! Tedd azt, hogy egy kicsit járj el tornázni, picit diétázz, és ha utána ráállsz a mérlegre akkor mondhatod magadnak azt, hogy "na. ezt kemény munka árán szereztem meg!" Ha ezt elvégzed, egy idő után nem lesz semmi okod a félelemre.

Jah és nyugodtan le lehet pontozni, csak egy tanács...

2008. dec. 25. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
:) Én 10 hónapig nem mertem ráállni, mert féltem, hogy többet mutat, mint legutoljára. Aztán ráálltam. 10 kilóval voltam kevesebb! :-o
2008. dec. 26. 08:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kezdj el sportolni, figyelj oda a kajadra.

Minden 2. heten allj ra a merlegre es ha 1-2 kiloval mindig kevesebbet mutat akkor mar varni fogod a merlegelest :)

A legjobb modszer a meresre meroszalag+merleg, az adja a legrealisab erteket.

2008. dec. 26. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én se merek ráállni. Csak én nem fogyni, hanem hizni szeretnék. Akkor se merek ráállni, amikor az orvos mondja, hogy álljak rá.

Egyszerűen rossz érzés, hogy nem mozdul, az a nyomorék mutató. Szóval megértem mit érzel.

2008. dec. 26. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Istenem, ki a ...t érdekel, hol jár a mutató???

Nálam 110ig nyugodtan mehet egy nőnél :)

2009. febr. 4. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!