58 kg nagyon sok?
Figyelt kérdés
164 cm-hez. Sose láttam magam reálisan, most is azt érzem, hogy egy dagadék vagyok, undorodom a testemtől. Mennyinek kéne lennem?2022. nov. 25. 07:03
1/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem, ez nagyjából az optimális súly a magasságodhoz. Ha nem sportolsz, akkor az sokat segíthet, heti 3-4x 1 óra bármi, amit szeretsz csinálni.
2/10 anonim válasza:
Én most 165 cm-hez vagyok sajnos 58-59.
Szerintem sok. Legalábbis nekem az. De ez alkat kérdése is.
Nekem 50-52 volt a legjobb súly, és most is ez lenne a cél.
4/10 anonim válasza:
Ne hasonlítsd magad máshoz, ne kérj két szám alapján véleményt, mert nem sokat jelent. Dagadék biztosan nem vagy, papíron jó a súlyod, de ez megint nem sokat mond.
Súlyzós/saját testsúlyos edzések segítenek az alakformálásban, ha nem vagy megelégedve. Tűzd ki célul, hogy erős és fitt leszel, az alak jön hozzá magától.
5/10 anonim válasza:
A 4-es abszolút leírta az igazságot. Egészségedre káros súlytöbbleted biztosan nincs. Az esztétikai részén pedig leghatékonyabban sportolással tudsz segíteni.
6/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen oké.
Ne hasonlítgasd magad máshoz, és ne hallgass az olyan, nyilvánvalóan tesképzavaros emberekre, mint a kettes, aki szerint az túl alacsony testsúly az ideális és optimális.
7/10 anonim válasza:
Rendben van a súlyod szerintem.
8/10 Metionin válasza:
Soknak nem sok de alkat, eloszlás kérdése, hogy jól néz-e ki. Ami jó hír, hogy némi sporttal simán lehet bármilyen alkatból szép testet csinálni, főleg így ha fogyni se kell hozzá.
9/10 anonim válasza:
Testképzavaros vagy, ami nyilván nem vall egészséges mentális állapotra. menj orvoshoz, pszichológushoz. Az segíthet meggyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!