Hány kilónak saccoltok? Nagyon hájas vagyok? 170 centi a magasságom.
2020. nov. 28. 22:24
A kérdező szavazást indított:
65-70
70-75
75-80
80-85
85-90
90-95
95-100
90 szavazat
2/33 anonim válasza:
Szerintem nő. Van rajta melltartó.
3/33 anonim válasza:
Nagyon hájas nem. De hájas igen.
4/33 A kérdező kommentje:
Kérem aki egy nőt sem ismer fel ne szavazzon. 😀
Ne torzítsuk az ítéletet.
2020. nov. 28. 22:36
5/33 anonim válasza:
Mai vilagban mar nem tudhatja biztosra az ember, hogy hihet-e a szemenek.
6/33 anonim válasza:
Ha no, akkor egy udvarias 70+-ost saccolok ... es akkor nagyon udvarias voltam (es kedves) :)
7/33 anonim válasza:
Sztem az nagyon durván túlzás, hogy hájas lennél, én inkább azt mondanám, hogy egészségesen telt vagy. Ha nem vagy elégedett, akkor sportolj és egyél egészségesebben, de nem kell nagyon ráparázni.
8/33 anonim válasza:
Bocs, de ez egy rossz szög. Bár még rátesz egy lapáttal az is hogy eltűntek az idomaid. Szóval a combjaid az 2 oszlop, derekad nincs stb. Nem védeni akarom az elsőt, de egy másodpercre nekem sem volt egyértelmű, plusz az arcod is ki van takarva.
9/33 anonim válasza:
Fesztivalokon van az a hangulat amikor siman rajtam is van melltarto, pedig ugy tudom nem vagyok meg csak langyos sem.
En a sorhasbol gondoltam volna pasinak :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!