Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnánk összeszűkíteni a...

Hogy tudnánk összeszűkíteni a gyomrát?

Figyelt kérdés

Csak hogy értsétek hogy jutottunk ide, egy kis bevezető.

Barátommal hajlamosak vagyunk szeretni az ágyban a bdsm-et, és belevittük a szexbe az ételt. Ez abból állt, hogy a "kínzásnak" egy formája volt az, hogy minél több ételt bele "kényszerítettem".

Ezt kicsivel több mint egy évig csináltuk, és azért hagytuk abba, mert a vége felé veszélyesen sok mennyiség kellett volna, hogy ugyanazt a hatást elérjük. Elmondása szerint szinte már soha nem érzi azt, hogy igazán jóllakna, ami miatt folyamatosan hízik, egész nap csak eszik, stb. Sajnos a mozgás csak limitáltan lehetséges már a súlya miatt, szóval étkezéssel kéne elkezdeni a fogyást.

Kezdek nagyon kétségebe esni miatta. Van valamilyen módszer, hogy összeszűkítsük kicsit a gyomrát?

2022. nov. 24. 11:55
1 2
 11/18 NTBS ***** válasza:
38%
Étrend és szemléletváltás.
2022. nov. 24. 18:36
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
De gondolom nem amiatt esel kétségbe, hogy tönkretettétek a szervezetét, hanem, hogy nem lesz kin kiélned a perverziód.
2022. nov. 24. 18:45
 13/18 anonim ***** válasza:
39%
12-es, persze. Ez nem bdsm, ez egyszerűen eltorzult gondolkodásmód, másoknak ártalmas fétis.
2022. nov. 25. 15:46
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyire ehés egyen több zöldséget. Uborkából, salátából stb.. pl 10 kilót megeszel, akkor se fogsz hízni, mert kb 1500 kalóriát tartalmaz. Ráadásul ennyit megenni fizikailag sem igen lehetséges.
2022. nov. 26. 19:43
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

(Mármint maga a mennyiség tartalmaz elég kalóriát)

Meg ha hatalmas a súlya, sétálni azért csak elmehet. Még az is jobb, mintha egész nap csak ülne/feküdne.

Mindenképp ajánlom egy szakember felkeresését is.

2022. nov. 26. 19:45
 16/18 anonim ***** válasza:
70%

Nincs mese, korlátozni kell az étkezést és ennyi. Nagyon szar, és baromi nehéz lesz. Én tudom mert voltam 170kg, és megszenvedtem azért, hogy lefogyjak.

Idővel össze fog szűkülni a gyomra, nekem is meglett, persze hosszú hónapok/ évek kemény munkája volt, nem egyik napról a másikra történt, mert nem csináltak semmiféle műtétet. Nem is kell. Én amúgy sem választottam volna soha a könnyebb utat,ha már én rontottam el....

Menni fog, csak tenni kell érte. De tény, hogy addig bizony sokat fog kínlódni, többek közt a gyakori éhséggel is, és ha kialakult nála is, akkor sajnos ételfüggőséggel is. Ez is hozzátartozik az életmódváltáshoz. Hogy küzdeni kell. Akkor is, ha nehéz.

2023. márc. 16. 00:46
 17/18 anonim ***** válasza:
87%
Látom kiemelted a kérdést. Befejeztétek már ezt a borzalmas hobbit vagy még mindig csináljátok?
2023. márc. 16. 13:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Elég nyomik lehettek a szexben, ha ilyen f@szságokkal kell egymást szórakoztatnotok egy jó dugás helyett.
2023. márc. 16. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!