Hány napig/hétig nem káros az egészségre, ha valaki keveset eszik? 1000-1300 kcal között.
Ne aggódj, nem lesz semmi bajod. Ilyen napokon azért igyekezz különösen figyelni, hogy tápanyagban gazdag ételeket fogyassz (ez azért általánosságban is jó :) ), és meglegyen az elegendő fehérje-, meg zsírbevitel (esetedben legalább 40g zsír, legalább 90g fehérje - több jobb, egészen 110-115 grammig, a többi legyen csak szénhidrát).
Ilyen szigorú dolgokat kontrollált körülmények között max. 4 hétig akár lehet is csinálni, de nyilván nem egy ideális dolog. Pár nap alatt nem lesz semmi bajod.
Azt viszont nem jól tudod, hogy a szervezet raktározni kezd - ez csak úgy tűnik, mert az anyagcsere alkalmazkodik az alacsonyabb kalóriabevitelhez, tehát egy idő után már kevesebb kalóriára van szüksége azonos feladatok elvégzéséhez, mert igyekszik spórolni, optimalizálni magát. Ez ugyan néha pár nap alatt létrejöhet, de nem jellemző. Szóval összességében ne aggódj.
Azért jobb ha a kiszámolt 1800 at próbálod elérni
Én alacsony is vagyok könnyű is
Ha fogyni akarnék nekem 1200 kcalt kell ennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!