A kalória deficit mozgás nélkül is "fogyaszt"?
Tudom hülye kérdés, meg ezerszer tették fel azt a kérdést, hogy hogyan fogyjak mindenféle edzés nélkül, de mi van az én esetemben?
Megsérültem, legalább 2 évig nem végezhetek fizikai minkát szinte az egész felső testemen és a bal lábammal. Járni tudok, minden "oké", tehát suliba el tudok menni, le is tudok ülni, ezzel így nincs gond, a gipszes, merevítős időszakon túl vagyok, de például iskolatáskát a hátamra venni, na azt már nem lehet.
De én fogyni szeretnék!. Diétával, megfelelő étrenddel fogyhatok? Izomzatom nem erősödik, persze, de viszonylag dagi vagyok, hájas.
181cm és 64kg vagyok. Tudom kedvés, de a háj könnyebb, mint az izom. Mellem 50cm A dundi, lógós melleimet szeretném lefogyasztani, meg a combjaimat, meg a vállamat, szóval mindent.
Ez miként lehetséges?
Nehezen tudom elképzelni, hogy 181 centihez 64 kilóval lenne felesleged. Még akkor sem, ha nem vagy izmos.
Hasonló magas vagyok, de 70 kg és nincs rajtam pluszkiló.
"A kalória deficit mozgás nélkül is fogyaszt?"
Igen. Ennyi.
Igen.
Egyáltalán milyen nemű vagy? Fogynod biztosan nem kell, azt értelmezni sem tudom, hogy a melled 50cm, az olyan kevés, hogy a fél mellkasod hiányozna.
Ehetnél egészségesebben, több húst, legyen minden étkezés negyede zöldség, leszokhatnál az üdítőkről, nassolásról. Ez mivel iskolás vagy a szüleiden is múlik, beszélj velük.
Fogynod biztosan nem kell, azt értelmezni sem tudom, hogy a melled 50cm, az olyan kevés, hogy a fél mellkasod hiányozna. Vicces...
Leírtam, hogy a háj könnyebb, mint az izom. Izmos meg nem vagyok.
Nem fog rendbe jönni a lábad, ha most neki állsz fogyózni.
Hat fatskinny vagy, akkor csak az izmok fejlesztése működik, fogyástól nem leszel feszesebb, csak egészségtelen. A nem plöttyedt testhez az izmok kellenek, az adja a formát.
50cm tényleg kevés, a combtövemnél vastagabb a lábam, pedig messze nem olyan vastag, mint egy öt éves mellkasa.
Mégis mennyire akarsz lefogyni? 50kg? Szüleid, kezelőorvosod mit szólt hozzá?
Hogyan sérültél meg? Korábban is fogyni akartál?
Nem tudom, hogy a férfi méretezés hogy van, de az 50 biztos nem a centimétert jelöli. Még a csontsovány modelleknek is minimum 55cm a dereka, mellben 50 centit el sem tudok képzelni, de ha van is az max. XXS méret lehet. Fogynod biztosan nem kell, a kis háj még mindig jobb mint ha valaki csak csont és bőr szerintem. Ezekkel a paraméterekkel így is picit túl vékonynak tűnsz. Egy átlagos, sportos férfi olyan 70-90kg . Ha most nem tudsz sportolni akkor várj de fogyni semmiképp nem kell.
Egyébként elég ijesztő amit írsz, mintha kövérebbnek látnád magad mint ami vagy. Dundi melled biztosan nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!