Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1ev alatt 74kgot lehet fogyni?

1ev alatt 74kgot lehet fogyni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Heti fél-egy kilós fogyás a reális, hosszútávon is tartható kalóriadeficittel. Számoljunk akkor havi 4 kilóval. Tizenkétszer 4 kiló az összesen 48 kiló. Ez közel 30 kilóval kevesebb, mint az általad kitűzött cél, hogy egészséges mértékű fogyással esélyed sincs 74 kilós fogyásra egyetlen év alatt. Persze én sajnos ismerek olyan embert (pszichiátriai eset), aki fél éven keresztül gyakorlatilag semmit nem evett, ellenben ivott és drogozott. Ő fél év alatt sikeresen ledobott közel 70 kilót. Ebbe a fél évbe az illető majdnem belehalt. Szerintem nem akarsz erre az útra lépni.
2022. nov. 20. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Le lehet csak nem érdemes
2022. nov. 20. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
5%

Lehet simán.

Persze nen lesz könnyű, de próbálj egy könnyen emészthető, egyszerű diétát felállítani, amiben van rendszeresen saláta, káposzta, cékla, brokkoli és egyéb hasonló, egészséges finomságok.

Ezeket a dolgokat eltudod úgy is készíteni, ha nem szereted a nyers ízét, fűszerezd meg, esetleg dobj rá valamilyen szószt, amitől másabb lesz az íze.

Hetek alatt majd észreveszed, hogy gyakrabban fogsz járni a wc-re és a kilók rohanni fognak lefele. A lényeg, hogy izzadj és próbáld felgyorsítani az anyagcseréd!

2022. nov. 20. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
43%

Lehet, mert fogyni konnyu. Csak ez a tempo (74kg/ev) egy csomo visszafordithatatlan valtozast csinal a szervezetedben.

A suly megtartasa a nehez. Nagy valoszinuseggel a jo-jo effectben (is) lesz reszed.

Inkabb lassabban fogyj, hetente max 0.5-1 kg-t.

2022. nov. 20. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. dec. 11. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:

NEM!

Én nagy odafigyeléssel, rendszeres edzéssel és nagy deficittel fogytam 1 év alatt 40 kilót. Ettől többet nem tudtam volna, lelkileg így sem volt egyszerű.

2-3 év alatt lehet reális.

2022. dec. 12. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!