Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az mitől függ, hogy ha lefogyi...

Az mitől függ, hogy ha lefogyik valaki, akkor beesik az arc és csüng a bőr, mélyülnek a ráncok, vagy csak csökken az orca és a toka feljebb jön és vékonyodik az arc általánosságban?

Figyelt kérdés
a súlyvesztésnek is több fajtája lehet?

2022. nov. 16. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fogyás gyorsaságán múlik ez leginkább.És gondolom genetikai adottság kérdése még.
2022. nov. 16. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Genetika, vízfogyasztás, sport, táplálkozás minősége és a fogyás üteme van eá hatással.
2022. nov. 16. 16:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Ebben a fontossági sorrendben, vagy másik sorrend a fontos?
2022. nov. 16. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kutattam a témát, nem tudom, mi a sorrend. gyakorlati tapasztalatom meg 50 kg fogyásaal van, azon csak a azike segített.
2022. nov. 16. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
21%
Hát én konkrétan még nem láttam pufi arcú vékony embert 😂 Elég furán is nézne ki. Az a baj ezzel az idétlen fogyással, hogy kapsz egy eredményt, amit előre nem látsz, és a környezeted is furcsálja. Elég nehéz elfogadni, hogy más lettél. Hát én is egymás mellé teszek fotókat magamról, ilyen előtte-utánna verzió, elképesztő.
2022. nov. 16. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem leginkább genetika. A fogyás üteme nem tudom mennyire befolyásol. A bőröd így is, úgy is megnyúlt valamennyire, a rugalmassága meg, mint írtam, genetika. De ha valakinél lapul egy kutatás a témában, akkor érdekelne.

Egyébként vannak készítmények, amik minimálisan tudnak segíteni (retinol, pl), de egy igazán megnyúlt bőrön, ahogy fentebb is írták, csak a szike fog. A külső készítmények csak nagyon kis mértéket javítanak, drasztikus változás mellett nem érzékelhető.

2022. nov. 16. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!