Hogy tudtal tullepni azon,Hogy 20 eves korodban barmit megehettel hizàs nelkül ,10 ev mulva màr szinte semmit?
Én még 30 évesen is bármit megehettem büntetlenül. Most, 38 évesen már nem annyira.
De hát ezt annyira nem nehéz szerintem elfogadni. Változik az ember.
Nyilván most kicsit fogyóznom kell, mert sajnos ezt elég későn ismertem fel. :)
(Így most 59 kiló vagyok, szóval nem vagyok elhízva, csak én ahhoz voltam szokva, hogy mindig 50-52 kiló voltam. Most, elfogadva, hogy már nem vagyok mai csirke, az 55 a cél.)
Vices az a troll pár oldallal előbb.
Én tudtommal nem vagyok elmebeteg / pszichiátriai eset, csak szeretek enni és olyasmit amiből túl sokat eszem (ha a füvet szeretném az jó lenne mert abból nem tudnék annyit megenni amennyi sok legyen, de pizzából, kolbászból, desszertből könnyű). Ne kell túltennem magam semmin, ez egy egyszerű praktikus probléma, nem betegség. Igyekszem kevesebbet enni és sportolok - futás, biciklizés. Nem annyira szeretem a sportot - önmagában az munka - inkább csak a kinti aktivitást. Idén futottam a 7. maratonom. Most is van kb 15kg súlyfelesleg rajtam. Talán sikerül egyensúlyba hoznom és csökkentenem tavaszra. Most vettem egy biciklis okostrénert, azt is fogom használni a lakásban a télen, de futni kimegyek hol a városba, hol fejlámpával az erdő fele.
45 f vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!