Mi a kedvenc salátátok?
Figyelt kérdés
Esetleg receptet is írhattok2022. nov. 7. 08:32
1/21 anonim válasza:
Zöld saláták (pl. fodros saláta, jégsaláta, bébi spenót, rukkola) mozzarellával és paradicsommal. Öntet nélkül, csak só, bors, és balzsamecet. Egyszerű, de sose tudom megunni.
4/21 anonim válasza:
Rántotthús krumplisalátával nyam nyam
5/21 anonim válasza:
Mostanában imádom a paradicsom,uborka, jégsaláta, hagyma, répa, cékla, grill csirke, alma és ananász kombót ranch szósszal
6/21 anonim válasza:
Jégsaláta, paradicsom, uborka, zöldhagyma és retek, öntet natúr joghurt kevés sóval, borssal és citromlével.
7/21 anonim válasza:
Kerék saláta
Sárgarépa, paradicsom, uborka, jégsaláta, lilahagyma, citrom leve, pici ecet, petrezselyem, só, bors.
8/21 anonim válasza:
Látni se akarom! Még fényképen se! Annyira megutáltam. Gyűlölöm tiszta szívemből. Agyvérzést kapok, ha azt látom, hogy valaki tömi magába azt a gusztustalan sz*rt. Hónapokig azt zabáltam, mikor diétáztam. Untig elég volt belőle egy egész életre.
9/21 anonim válasza:
Főtt bulgur, szárzeller karikázva, zöldalma csíkok, fehérborecet, citromlé, kecske/fetasajt, gránátalma
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!