Lehetséges hogy lefogyjak csak a futópaddal+diétával?
Persze
A kaja mennyisége ami a legjobban meghatározó!
Hány kilót akarsz leadni?
Attól függ, mit értesz egészséges diéta alatt?
Mert manapság már lassan minden szarra ráhúzzák, ami nem totálisan szemét.
A legfontosabb továbbra is a kalóriadeficit és az önakarat. Ha ez a kettő nincs meg, te futhatsz akár 100 órát is egy héten, nem fogsz fogyni.
Megvonni nem kell magadtól semmit, az hosszú távon nem fogod megtartani.
Lehet enni tortát, csokit ugyanúgy csak kisebb mennyiségben és ritkábban
Persze :)
De tégy magaddal jót. Nem minden diéta diéta, rengeteg hülyeség van :) Figyelj a kalória bevitelre, és a bevitt tápanyagok minőségére.
Fehérje nagyon jó barátod, szénhidrát továbbra is, de kevesebb mértékben , a zsír is maradhat, de szinten figyelj rá :) Próbáld úgy összeállítani az etkezesed, hogy minél több fehérje legyen benne. Tojás. Csirkemell stb . Ehetsz szinte bármit, de tartsd a kalóriát és a mértéket, tehát ne zsíros kenyér legyen egész nap :D Próbálj minél több zöldséget enni, a vitaminok segítenek, illetve könyebb húsokat, könyebb köteteket .
A futás is jó ötlet, de pl én is most kezdtem ( régen 10km körül futottam, ez két éve nulla ) , szóval a mai nap gyors gyalogoltam egy órát, fel órától emelkedővel. De te érzed, mi az ami kimerít, tehát érezd közben azt, hogy nehéz, de nem túlzottan. Én legközelebb már megkísérelek futni is, ameddig bírom ;) de 15-20 perc gyaloglás biztos lesz :)
Csak szép apránként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!