Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan legyek kitartó a...

Hogyan legyek kitartó a fogyásban?

Figyelt kérdés

Régebben is volt hogy fogyóztam sikerült is leadni a pár kg felesleget de idővel mindig visszajön és kezdem előről :D

Nagyon kívánós vagyok és nehéz megállni

2022. okt. 26. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon kívánós vagyok és nehéz megallni"

Gondolom itt ezalatt az edessegeket ertheted.

Amúgy nem kell, hogy megvondd magadtól ezeket, mint ahogy azt sokan hiszik. Egyél belőlük kevesebbet. Vagy ha ez nehezen megoldhato vásárolj belőlük olyan csomagban, amiben már eleve kevés van. Vagy igyál közben vizet úgy hamarabb "jollaksz " tőlük és kimegy a szadbol az édes íz, így nem kívánod hogy többet és többet egyél. Vagy ha egyik se vált be, nézd meg, mennyi kaloriaval fogyasztottal belőle, és annyival többet mozogj.

2022. okt. 26. 19:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az már önmagában is kitartobba tesz, hogy látod mit érsz el, hogy tisztában vagy a sikereiddel
2022. okt. 26. 20:00
 3/11 A kérdező kommentje:

Látom az eddigi változást is és nagyon szeretnék januárra a tökéletes alakot

Ha megkívánom is az édességet inkabb iszok valami zero energyt es el is mulik

Esetleg cukormentes edessegeket nem lehet valahol kapni?

Köszönöm a tippeket!

2022. okt. 26. 21:30
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbáld ki azt, ha érzed éhes vagy igyál helyette! Ha azután is megvan az éhségérzeted, akkor egyél!

Próbáld ki a salátát!

Önts rá bármilyen szószt, amit kívánsz(pl. fokhagymaszósz vagy majonéz, bármi)

2022. okt. 26. 21:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi ez jó ötlet:)
2022. okt. 26. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Vannak pszichés problémáid?

Mire gondolsz, amikor rádjön a falási roham? Milyen stresszhelyzetek lépnek fel, amikor rádjön az éhség?

Nálam ugyanez volt, amikor fiatalabb voltam, 10-22 éves korom között eszméletlenül el voltam hízva és azt vettem észre magamon, hogy mindig stresszhelyzetben ennék, egyébként meg teljesen normálisan kezeltem mindenféle stresszt addig, míg ehettem. Ha éhes voltam bunkó lettem, nem volt meg a ''szupererőm". Az egésznek az eredete egy súlyos trauma volt, amit elfojtottam magamban és soha sem mertem senkinek sem beszélni, az az érzet, amikor gondolod magadban, hogy ez badarság, ez nem történt meg veled és nevetsz magadban. Majd a környezeted felvet egy hasonló szituációt és elmosolyodsz rajta magadban. Az a mocskos érzet..... Aztán falási roham, éhes vagyok. Majd megint, megint, megint, megint....

Javaslom, hasonló dolgokon gondolkozz el, hátha neked is van valami olyasmi, ami pici korodban történt és nem kellett volna(az én esetemben molesztálás).

2 évig jártam pszichológushoz ezért. 4 éves voltam, amikor ez történt és most vagyok 26.

Azóta már viszonylag egészséges elmével élek és nincsenek kilengéseim se étel, se alkohol, se más egyéb iránt.

Nem vagyok elhízva, sőt, nagyon is megválogatom azóta miket eszek.

Érdemes elgondolkozni:)

2022. okt. 26. 22:05
 7/11 A kérdező kommentje:

Nekem nem falási rohamaim vannak nem is irtam ilyet, csak édesszáju vagyok. Mindig is meg tudtam állni ha nagyon akartam csupán tippek érdekeltek volna

Semmi pszichés bajom nincs és nem is vagyok ideges sem bunkó ha éhes vagyok. Ezzel nem köthető össze

6 kg feleslegem van

Ez nem tulsuly

Teljesen más a 2 szitu.

2022. okt. 26. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Azért hízod vissza mert fogyókúrázol, lefogysz, abbahagyod, visszajönnek a régi szokások és visszaszeded.

Életmódot kellene váltani, szokásokat megváltoztatni.

Cukormentes édességből renegetg van, de 2 év aktív fogyás után azt modnom, én a cukrosat választanám. Kalóriában pont ugyanannyi kint a cukros. Öszsetevőkben ugyanúgy fehérliszt, sok zsírok. Drága is. És nem is finom. Mivel ugyanúgy sok a kalória, mértékkel kell enni. Szoval ennyi erovel lehet cukrosat is, mertekkel.

Edessegeknel mindig a mertektartas a fontos. Illetve ne etkezesek utan edd hanem etkezeskent. Pl lehet az uzsonnad egy joghurtos turokrem amibe teszel egy tasak vanilias cukrot meg ra gyunolcsot. Megvan a desszert, jol is laksz es nem tul sok kaloria. Ilyen szempontbol a vizesebb gyunolcsok es a turo a legjobb, ezekre tudsz desszertet alapozni. Ileltve tejre, pl pudingfelek vannak. Mig pl 200 gr turokremben van 150 kaloria es jollaksz, ugyanennyi a kaloria 3 kocka csokiban.

2022. okt. 27. 00:52
 9/11 A kérdező kommentje:

Nekem az is nehezités hogy tej érzékeny vagyok

Minden ami tej..

Hasfájás hasmenés..

Puffadást is csinál nagyon :/

2022. okt. 27. 09:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Édes és sós szájú vagyok. 116kgról indultam még májusban. Jelen pillanatban vagyok 92kg. Nem gyors a fogyásom, mert bár változtattam az étrenden a nasik nem tűntek el. Kb augusztus óta eszek kevesebb nasit is és most már sétálok időjárástól függően napi 1-2 órát. Ha esetleg kompenzálnád egy kis testmozgással a nasizást akkor egyszerűbb lenne neked
2022. okt. 27. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!