Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha naponta ennyi tejet iszom...

Ha naponta ennyi tejet iszom abból lehet valami "bajom"?

Figyelt kérdés
Nos én 7 hónapja kondizok rendszeresen, és fehérje bevitelt nem tudom meg oldani Fehérje porokkal, gondoltam arra ,hogy 1dl tejben 3 gramm fehérje van és ha én meg iszom edzés után 1 liter tejet meg reggel vagy ebéd mellé fél liter tejet ettől lehet valami egyébb bajjom gondolok itt arra, hogy hasmenés vagy valami ???
2010. szept. 27. 21:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én ha sok tejet iszok pattanásos leszek :( Mondjuk általában házitejet iszok, nem vegyész tejet.
2010. szept. 27. 21:23
 2/11 anonim ***** válasza:
52%

Edzés után gyorsan felszívódó fehérje kell,erre van a tejsavó turmix.Este mehet a lassan felszívódó fehérje a túró.

A tej nem szívódik fel olyan gyorsan.

Ja,egy adag tejsavóban 22g fehérje van.

2010. szept. 27. 21:24
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Ne ezzel akard felturbózni a fehérje-bevitelt, a végén még tejallergiát kapsz. De egy rendes bélgörcsöt mindenképpen.
2010. szept. 27. 21:32
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Erő, izom, tejet iszom!
2010. szept. 27. 21:41
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
Én imádom a tejet, mindennap 1-2 litert megiszom. Nem a fehérje bevitel pótlására, hanem csak azért mert szeretem. Nekem semmi bajom tőle.
2010. szept. 27. 21:56
 6/11 anonim ***** válasza:
a tej fehérjetartalma gyakorlatilag semmi :) alig van benne több, mint zsír.
2010. szept. 27. 22:37
 7/11 anonim ***** válasza:
55%

"1dl tejben 3 gramm fehérje"

Igen és egy átlagos 60 kg-os nőnek a napi fehérjebevitele 120 g. Ezen információ tükrében szerinted van értelme a tejben lévő fehérjével foglalkozni? A másik, hog a biológiai értéket is nézzed. Egy zacskós tejben lévő fehérje egy halban lévőhöz képest elég hurka.

2010. szept. 27. 22:48
 8/11 anonim ***** válasza:
egyél mást..tonhalat vagy bánomisén. Olvass valami étrendet a neten egy testépítős oldalon!!De ha a tej megoldás lenne, ki venné meg a több ezer forintos étrend-kiegészítőket? Majd még azt is kif*sod, ami még fel sem szívódott,csak többet ártasz vele.
2010. szept. 27. 22:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Én naponta kb másfél litert iszom és egyáltalán semmi baja tőle az emésztésemnek,igaz,hogy nem dobozos tejet veszünk,hanem tejautomatából termelőit. Mondjuk én nem gyúrok,hanem babát várok,de ha az én gyomromnak semmi baja,gondolom neked sem lehet :) Azért ha bármi változást tapasztalsz,csökkentsd a napi adagot.
2010. szept. 27. 23:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Csak nehogy így járj tőle.

[link]

2010. szept. 28. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!