Hogy tudtatok átállni az új étrendre?
Használj nagy dózisú multivitamint,vagy éhségcsökkentő étrendkiegészítőt(pl.HCA).Nekem is ez volt a gondom,míg rá nem jöttem,hogy a szervezetem igazából minőségileg éhezik,és azért kívántam folyton mindent.Amikor el kezdtem fogyózni,és előtte el kezdtem szedni a multivitamint,megoldódott a probléma,bár így is igaz,hogy sosem fogtam túl drasztikusra,és a kalóriadeficit rendszeres testmozgás mellett sem volt 3-4-500 kcalnál lényegesen több.
Arra figyelj a multivitaminnál,hogy ne egy kapszulásat vegyél,illetve aminek a hatóanyagtartalma a napi beviteli referenciaérték 1-2-300%-át fedezi,mert az nem sokat ér éhségcsillapítás szempontjából.Ilyen multivitamin csomagokat inkább a neten lehet rendelni,nem akarok senkit se reklámozni,így keress rá nyugodtan,hogy nagy dózisú vagy legjobb multivitaminok.Nem olcsok,de szerintem megérik az árukat.
Éhségcsöķkentők is jók lehetnek,csak figyelj rá,hogy természetes eredrtűek legyenek.
Mivel az életem múlott a fogyáson a túl nagy felesleg miatt, vàlasztanom kellett. És mivel korábbi sikertelen próbálkozásokból tudtam, hogy nekem a 100% lemondàs nem megy hosszabb távon, egy kicsit változtattam a stratégiámon. Így eldöntöttem, hogy havi 1 csalónapot tartok, egyébként meg tartom a diétám.
Ez 3,5 éve volt. Azóta lefogytam és már fél éve súlyt tartok.
Szar a diétád. Én sosem voltam éhes. De ehhez az kelletr, hogy megfelelő legyen a kalóriakeretem (ne túl kevés), ne akarjak túl gyors fogyást, igyak elég folyadékot. És minőségien étkezzek (minden étkezésben szénhidrát, rost, fehérje, zsír). A minòsi ételek eltelítenek, megfelelő kalória mellett tuti nem éhes az ember
(33 kilót adtam le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!