Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudtatok átállni az új...

Hogy tudtatok átállni az új étrendre?

Figyelt kérdés
Olyan éhség rohamaim vannak, hogy sírok lassan szó szerint..

2022. okt. 20. 13:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Könnyen. A rendszeres étkezés és a megfelelő kalóriabevitel a titka, amellett nincsenek falásrohamok.
2022. okt. 20. 13:32
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha az étrended változása azt takarja, hogy natúr csirkemellen, jégsalátán és joghurton kívül semmi más, és pörög az 1200 kcal, akkor nem kell csodálkozni, ha a sírás kerülget. Kiegyensúlyozottan, változatosan, de finoman, ízesen, fűszeresen kell étkezni, továbbá diétázás során sem szabad túl drasztikusra szabni a kalóriadeficitet, és akkor probléma megoldva.
2022. okt. 20. 13:38
 3/12 anonim ***** válasza:
22%

Használj nagy dózisú multivitamint,vagy éhségcsökkentő étrendkiegészítőt(pl.HCA).Nekem is ez volt a gondom,míg rá nem jöttem,hogy a szervezetem igazából minőségileg éhezik,és azért kívántam folyton mindent.Amikor el kezdtem fogyózni,és előtte el kezdtem szedni a multivitamint,megoldódott a probléma,bár így is igaz,hogy sosem fogtam túl drasztikusra,és a kalóriadeficit rendszeres testmozgás mellett sem volt 3-4-500 kcalnál lényegesen több.

Arra figyelj a multivitaminnál,hogy ne egy kapszulásat vegyél,illetve aminek a hatóanyagtartalma a napi beviteli referenciaérték 1-2-300%-át fedezi,mert az nem sokat ér éhségcsillapítás szempontjából.Ilyen multivitamin csomagokat inkább a neten lehet rendelni,nem akarok senkit se reklámozni,így keress rá nyugodtan,hogy nagy dózisú vagy legjobb multivitaminok.Nem olcsok,de szerintem megérik az árukat.

Éhségcsöķkentők is jók lehetnek,csak figyelj rá,hogy természetes eredrtűek legyenek.

2022. okt. 20. 13:56
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Egyed a hamut, salátát meg a tócsnit :-D Ezek a menők mostanság.
2022. okt. 20. 14:27
 5/12 anonim ***** válasza:
38%
Vagy egyel rendesen, csak picit kevesebbet,es ne zabalj multivitanint, mert az csak draga vizeletet eredmenyez.
2022. okt. 20. 15:44
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Mi neked az új étrend? Ha drasztikusan megvonsz mindent az nyilván nem bírható hosszú távon. Diétázz ésszerűen, 500kcal körüli deficit, és semmit nem kell kihagyni, amit megkívánsz, csak a mértéket kell tartani.
2022. okt. 20. 15:46
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Az elején én is így voltam, mert kb 3000-4000kalóriáról szoktattam le magam 1500ra meg 1600ra, mellette sportoltam, de 1 hónap után megszokta a testem valószínűleg, mert nem éreztem magam utána húh de éhesnek, az "új"étrend nekem csak annyiból állt, hogy 2-3adag főtt kaja helyett 1-et ettem, normálisan reggeliztem stb. semmit nem vontam meg, néha ha úgy éreztem, akkor megettem egy táblacsokit, csak figyeltem, hogy maradjon meg maximum az 1600as keretem, ne lépjem túl. Ha mégis túlléptem, hát többet mozogtam a megszokottnál :)
2022. okt. 20. 18:47
 8/12 anonim ***** válasza:

Mivel az életem múlott a fogyáson a túl nagy felesleg miatt, vàlasztanom kellett. És mivel korábbi sikertelen próbálkozásokból tudtam, hogy nekem a 100% lemondàs nem megy hosszabb távon, egy kicsit változtattam a stratégiámon. Így eldöntöttem, hogy havi 1 csalónapot tartok, egyébként meg tartom a diétám.

Ez 3,5 éve volt. Azóta lefogytam és már fél éve súlyt tartok.

2022. okt. 21. 02:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Szar a diétád. Én sosem voltam éhes. De ehhez az kelletr, hogy megfelelő legyen a kalóriakeretem (ne túl kevés), ne akarjak túl gyors fogyást, igyak elég folyadékot. És minőségien étkezzek (minden étkezésben szénhidrát, rost, fehérje, zsír). A minòsi ételek eltelítenek, megfelelő kalória mellett tuti nem éhes az ember

(33 kilót adtam le)

2022. okt. 21. 07:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát tán nem kéne koplalni.
2022. okt. 21. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!