Ez normális? 18F
Én anorexiás voltam, 2021 június és 2021 szeptembere közt. A 3 hónap alatt 90 kilóról 69re kilóra fogytam.
Ezután stagnált a súlyom de nem a normális táplálkozás miatt.. Falási rohamaim voltak így egy nap megkajáltam 4000 kalóriát, másnap 1000... Volt amikor 2 hétig zabáltam,aztán sem híztam.
Idén nyáron szerelmi bánatom volt, nem ettem semmit sokszor. 69 kilóról lefogytam 62 kilóra. Most 62ön stagnál a súlyom.
Kérdés ami ebből következik : ha sokat eszem akkor iszonyatosan kövérnek hiszem magam. Sőt az arcomat is tokásabbnak látom hasam majd kidurrant és mintha jobban lógnának a melleim. Fiú létemre... De ha normálisan eszem másnap akkor ismét szálkás vagyok..
Valamint ha sokat eszem hosszabb ideig, akár 2-3 hétig, aztán egy napig diéta visszaáll a súlyom. Sok éves alatt valódi napi 3500-5000 kalóriamennyiségre kell gondolni!
175 cm vagyok..
ha tisztában vagy vele, hogy anorexiás vagy, akkor azt is tudod, hogy ezzel együtt jár a testképzavar.
Hiába nézed magad a tükörben, nem a valóságot látod, hanem egy dagadt rémképet.
Pszichológus kell.
Nem, nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!