Szerintetek mennyit kéne fogynom? (képpel) Hàny kilonak nézek ki?
2010. szept. 27. 17:06
11/23 anonim válasza:
Szerintem 60 kiló vagy, és 15-öt kellene fogynod.
Jé, ilyen radiátorom van!
:)
12/23 anonim válasza:
55-56 kilónak nézlek kb. Azért olyan 4 kilótól nem ártana megszabadulnod!
13/23 A kérdező kommentje:
igen szerintem sem! meg is fogok!
2010. szept. 27. 20:07
14/23 anonim válasza:
És elárulod hány kiló vagy? Mert azért érdekelne! :D
15/23 anonim válasza:
60-62 kg lehetsz.szerintem kéne olyan 5-8at.
16/23 anonim válasza:
Az a baj, hogy már így is sovány vagy, csak a hasad nagy. Ha megint fogyókúrázol, azzal a végtagjaid megint fogyni fognak a hasad meg marad ugyanakkora. Inkább sportolj és egyél fehérjedúsan, kiadósan!
17/23 A kérdező kommentje:
56kg vagyok
2010. szept. 28. 09:16
18/23 timido válasza:
szerintem meg mennyél és méresd meg a testzsír%od. aztán vedd fel a futócipőd, és menny futni. látszik rajtad hogy puha vagy, és nincs rajtad izom. én sokkal vékonyabb vagyok, és én 58 kg vagyok. ( mások kb 50 kg-nak néznek )
nem bántásként mondom tényleg! :) nem kell diétáznod. csak étkezz egészségesen, és sportolj, ha számít az, hogy az az 56 kg miből tevődik össze, és milyen arányban.
19/23 anonim válasza:
Najah 172/60 és mégis 55nek néznek,mert szálkás vagyok.Husi vagy,nem vagy sovány nem tom hogy irhatott bárki ilyet mindegy.Sprot a te barátod
20/23 anonim válasza:
Nem vagy husi. Pont úgy nézel ki, ahogy egy átlag tizenéves lány kinéz: ami rajtad van kb. 4-5 kg plusz, az az úgynevezett "bébiháj", ami a serdülőkor befejeztével (tehát 18 és 21 éves kor között) magától lemegy majd rólad, mivel látszik, hogy alapjában véve vékony alkatú vagy, csak éppen kamaszodsz. A sport persze nem árt, de fogyózni eszedbe ne jusson, mert nincs rá szükséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!