Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem mér jól a mérlegem, még...

Nem mér jól a mérlegem, még csempén sem, hogyan tudnám megmérni magam?

Figyelt kérdés

Tömbházban lakok és nem a legegyenesebb a padló, így tudom, ha ott mérem mindig teljesen más szám jön ki, ha már 10 centivel is arrébb lakom.

Elkezdtem a fürdőben a csempén méretkezni, mert azthittem, hogy ott egyenes lesz, de ma azt adta ki, hogy 6kg-vel kevesebb vagyok, mint a tegnap. Elfordítottam a mérleget más irányba, már megint más szám jött ki. Ezt megcsináltam egy párszor, és akárhányszor elmozgattam mindig más szám jött ki. Eddig mindennap kb. ugyanaz a kiló voltam, szóval nem értem.

Két mérlegem van, a másodikat is kipróbáltam ugyanott, kicsit jobb volt a helyzet, de ugyanúgy 2 súly között váltakozott.

Fogalmam sincs akkor, hogyan tudok megméretkezni, úgy, hogy helyesen mérje le.

2022. okt. 14. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A miénk néha akkor is furán viselkedik, ha már gyenge az elem. De amúgy tényleg itt legelőször egy új mérleggel kéne próbálkozni, aztán pedig ha veszel egy újat, próbáld lerakni egy olyan helyre, ahonnan utána nem kell elraknod, hanem ott tudod hagyni, mert az is okozhat eltérést, ha folyton elrakod, majd mindig előveszed.
2022. okt. 15. 18:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Elemcsere szerintem is.
2022. okt. 15. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg mérd le magad gyógyszertàrban,és ha hazamész,addig àllítgasd még ugyanannyit nem mutat és onnantól kezdve tartsd ott
2022. okt. 15. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!