A te babád is annyira izeg-mozog a mérlegen hogy minden alkalommal más értéket mutat? Egyszerűen nem bírom megmérni!
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 11:55
1/5 anonim válasza:
igen, Tefal mérleget béreltünk, de nagyon idegesített, hogy nagy eltéréseket mér 5 percen belül...
2/5 anonim válasza:
Mennyi idős?Egyszerűen ne mérd,csak felidegesíted magad.Ha eszik ,alszik,jókedvű,kiegyensúlyozott akkor vszínű,hogy nincs gond.Én a védőnőhöz jártam hetente 1x a tanácsadására és akkor néztük,hogy gyarapodik-e?
Mostmár 3-4 hónapja 1x megyünk 1 hónapban.
3/5 anonim válasza:
Szia
Én azt csináltam ilyenkor,hogy cumit adtam a szájába,és akkor nyugodtabb volt valamennyivel...:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A cumis ötlet jó, majd kipróbálom. Nekünk is Tefal van, eddig nem volt gond, de mostanában egyszerűen nem bírok vele. A védőnő mindig méri, kéthetente, de most csak egy hónap múlva hívott, merthogy van mérlegünk :) Egyébként minden rendben vele szerintem, csak kicsit nyügibb a szokásosnál és az is eszembe jutott h talán nem elég neki a kaja,
2009. okt. 27. 12:36
5/5 A kérdező kommentje:
4 hónapos
2009. okt. 27. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!