Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a neve annak az oldalnak...

Mi a neve annak az oldalnak ahová beírom a magasságom és súlyom, és egyéb paramétereim, ő meg kiadja hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

2022. okt. 10. 12:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
leírod az adataid? súly magasság stb
2022. okt. 10. 20:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Amit a 4-es válaszoló linkelt az nagyjából útmutató, hogy milyennek is látnak mások bennünket.
2022. okt. 10. 21:17
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm amúgy a válaszaitokat, végül sikerült nagyjából rájönnöm, hogy valószínűleg jól látom magam.

Most így fejből nem tudom melyik testrèszem hány cm de 176 magas vagyok, 78kg és skinnyfat alkat, nem vagyok túlsúlyos sem, de olyan 10kg feleslegem van valószínűleg.

(Picit többet mozgok, hogy lemenjen nyárra, hogy ne hízzak tovább, nagyjából ennyi a terv).

2022. okt. 10. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Ehhez minek kellett bármilyen oldalt megnézni?

Látatlanban bárki megmondja a számok alapján, és te is látod. Ha többet mozogsz az jó, de ettől egy grammot nem fogsz fogyni, ahhoz kevesebbet és/vagy alacsonyabb kalóriát kell enni.

Semmi adatot nem adtál meg, 176cm-el gondolom férfi vagy, a súlyod,

ha felnőtt vagy rendben, de ha jól akarsz kinézni, akkor súlyzós edzés, nem pici mozgás, és étrend reform, mert anélkül hiába izmosodsz, a zsír alatt nem látszik.

2022. okt. 10. 22:59
 15/16 NTBS ***** válasza:
2022. okt. 11. 15:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Én örülök hogy vannak ilyen oldalak, legalabb látom hogy az én súlyommal és magasságommal hogy néznek ki mások,vagy hogy milyen alkattal rendelkezhet valaki az én méreteimmel.. van aki szerint hülyeség van aki szerint nem, nem hallottam még ilyen oldalakról de nekem kellemes meglepetés volt hogy van ilyen is
2022. okt. 11. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!