Mi a neve annak az oldalnak ahová beírom a magasságom és súlyom, és egyéb paramétereim, ő meg kiadja hogy nézek ki?
Köszönöm amúgy a válaszaitokat, végül sikerült nagyjából rájönnöm, hogy valószínűleg jól látom magam.
Most így fejből nem tudom melyik testrèszem hány cm de 176 magas vagyok, 78kg és skinnyfat alkat, nem vagyok túlsúlyos sem, de olyan 10kg feleslegem van valószínűleg.
(Picit többet mozgok, hogy lemenjen nyárra, hogy ne hízzak tovább, nagyjából ennyi a terv).
Ehhez minek kellett bármilyen oldalt megnézni?
Látatlanban bárki megmondja a számok alapján, és te is látod. Ha többet mozogsz az jó, de ettől egy grammot nem fogsz fogyni, ahhoz kevesebbet és/vagy alacsonyabb kalóriát kell enni.
Semmi adatot nem adtál meg, 176cm-el gondolom férfi vagy, a súlyod,
ha felnőtt vagy rendben, de ha jól akarsz kinézni, akkor súlyzós edzés, nem pici mozgás, és étrend reform, mert anélkül hiába izmosodsz, a zsír alatt nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!