Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék ellenállni a...

Hogy tudnék ellenállni a gyorskajának?

Figyelt kérdés

Le kéne adnom pár kilót, itthon nem is eszem túl sokat, a gond hogy imádom ezeket a szarságokat, bármilyen fast food kaja, pizza, Meki, üdítők.

Ti hogy tudjátok megállni??

2010. szept. 27. 00:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg az Super Size Me c. filmet, garantáltan elmegy az étvágyad.

Amúgy nem értem, ha kérdezel (hogy tudjuk megállni), mi bajod a válaszokkal ("tipikus sovány felfogás"). Megírta, neki működik.

Amúgy meg ésszel kell felfogni, hogy mit művelsz magaddal. Ennyi.

A cukor függőséget okoz, minél többet eszel, annál jobban kívánod. Ingadozik tőle a vércukorszinted, mikor megeszed/iszod, megugrik, aztán lezuhan, éhes leszel, pedig ettél. A fehér liszt ugyanígy működik. Ha jó minőségű, tápláló ételeket ennél, mindez nem lenne. Olvass utána a neten.

De gondolom, neked ez a válasz se igen tetszik. Kíváncsi lennék, mit vártál.

2010. szept. 27. 12:23
 12/22 anonim ***** válasza:

12:23 - Valószínűleg azt várja, hogy azt válaszolják neki, hogy kezdjen el koplalni, nekem mondjuk mindegy, mindenki úgy teszi tönkre az életét, ahogy akarja, és abba hal bele, amibe akar. Az, hogy a gyorskajákban nincs tápláló anyag, tény, ezért éhezik meg az ember röviddel evés után, a gyorskaja nem jóllakás miatt született, hanem azért, hogy akik rohanó életmódot folytatnak (tárgyalásról tárgyalásra, stb.) és nincs idejük napközben leülni enni rendszeres időben, ne korgó gyomorral robbanjanak be egyik helyről a másikra (régen a szendvics ugyanezt a célt szolgálta, csak egyre rohanóbb az emberek életmódja, és már egy szendvicset összedobni sincs mindenkinek ideje reggel). Nem tartós táplálkozásra találták ki a gyorskaját, hanem gyors pillanatnyi éhségcsillapításra (nem azért gyorskaja mert gyorsan elkészül).

Ha a kérdező ezt nem fogja fel, lelke rajta, én éhezésre nem fogom buzdítani, de annak biztos nagyon örülne.

2010. szept. 27. 12:30
 13/22 anonim válasza:

nézd meg ezt a filemt: Super Size Me

nagyon tanulságos :)

2010. szept. 27. 14:03
 14/22 A kérdező kommentje:

Láttam azt a filmet, és úgy megkívántam tőle a mekis kaját, hogy be taxiba és mentem enni. Nem vesi el az étvagyam.

És nem tudom , nem tudtok olvasni, írtam, hogy amúgy egészségesen étkezek, itthon muszáj, anyum csak egészségesen eszik, gyerekkoroban is midnig ez volt, talán ezért kívánom annira az ilyen szemetet.

A kérdésem az, hogy van-e valamilyen tippetek amivel ellent tudnék állni? Tehát ne gondoljak folyamatosan rá( volt hogy annyira kívántam, hogy éjjel 3kor elindultam egyedül enni) mert kiakaszt, hogy állandóan csak ezeket enném, és ha eszem akkor bizony én hízok tőle.

2010. szept. 27. 14:09
 15/22 A kérdező kommentje:

"Amúgy nem értem, ha kérdezel (hogy tudjuk megállni), mi bajod a válaszokkal ("tipikus sovány felfogás"). Megírta, neki működik."

Az a bajom a válaszokkal, hogy nem a kérdésemre válaszolt, hanem az orrom alá dörgölte, hogy bezzeg ő eheti a gyorskaját, nem hízik tőle. Nekem azt ne modnja senki, hogy nem hízlal. Lehet őt nem, és itt jon a soványfelfogás, de sajnos a legtöbb embert hízlalja.

2010. szept. 27. 15:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy képes megállni hogy ne egyél mekdós sz@rokat,akkor nem is akarsz igazán lefogyni.

Én úgy tudom megállni,hogy

1, nincs pénzem rá

2, féltem az alakom (eleget szenvedtem vele anno)

3, utálom a mekdót mert olajbűze van

Ha akarsz egy jó (jobb?) alternatívát a gyors kajára,akkor egyél gyrost. Tulajdonképpen hús,zöldség,joghurtos öntet,meg egy kevés pita / szalmakrumpli. Szerintem ezerszer finomabb és laktatóbb. Vagy ha mindenképpen hamburgert akarsz enni,akkor egyél valami kisebb helyen pl.: én egyszer Bp-n a Keletiben ettem egy fantasztikus hamburgert,11-12 éves voltam,de máig emlékszem milyen nagy és finom volt.

2010. szept. 27. 19:29
 17/22 A kérdező kommentje:
fején találtad a szöget, épp a gyrossal van a legnagyobb bajom. Van egy hely a városban, ahol annyira finom, hogy megbolondulok úgy kivánom mindig. Már korán reggel azon jár az eszem :((((
2010. szept. 28. 08:52
 18/22 anonim ***** válasza:
74%

Szép, hogy meg vagy győződve arról, hogy egyébként egészségesen táplálkozol, de kíváncsi lennék, neked (meg anyukádnak) mi az egészséges. Ugyanis ha tényleg odafigyelnétek erre, nem dohányoznál.

Ugyanúgy függsz a mekis kajától, mint ahogy a cigitől is.

Ha neked a filmtől megjött az étvágyad, hát... gondolkozz el azon, miért akarsz öngyilkos lenni. Mert a gyorskaja meg az elhízás kb. lassú öngyilkosság. Az esztétikai következmény (háj) semmi ahhoz képest, ami belül történik.

Vajon mit kompenzálsz a gyorskajával és a függéssel? Az érett, egészséges személyiség nem függ semmitől, mert saját maga irányít, nem a szenvedélyek. Ezen gondolkozz. Amúgy hány éves vagy?

2010. szept. 28. 09:10
 19/22 A kérdező kommentje:
22 vagyok és képzeld tudom mi az egészséges táplalkozás. Az, hogy elszívok néha 1 szál cigit, nem azt jelenti, hogy totál hülye vagyok, amúgymeg mi köze a ciginek a kérdésemhez?
2010. szept. 28. 09:31
 20/22 anonim ***** válasza:
48%
Figyelj, mi itt segíteni próbálunk, de tudod mit? Legyél meggyőződve arról, milyen bazi egészségesen élsz, és hízzál tovább a mekis kajától. Jó étvágyat.
2010. szept. 28. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!