Tényleg motiváló, ha az ember vesz egy 2-3 mérettel kisebb ruhadarabot, hogy belefogyjon?
Azt hittem, hogy motivál. Aztán a szekrényem mellől öltözködtem, mert a szekrény tele volt kicsi holmikkal (kihízottakkal és újakkal).
De mikor már majdnem ott tartottam, hogy hallgatok az évek óta engem nyaggatókra, hogy szabaduljak már meg a kicsi cuccoktól, hirtelen kattant valami, és most már a szekrény háromnegyede jó rám.
De nem a ruha motivált, most viszont nagyon örülök nekik.
Józan ésszel érdemesebb megvárni ha már beleférsz, mert lehet, hogy mégsem megfelelő szabású a ruha. De azt hiszem mi nők olykor-olykor elcsábulunk kisebb méretekre, főleg ha nincs választék abból amibe beleszeretünk.
Aztán annak a jojózó sorstársak 2-3-4 számmal kisebb-nagyobb ruhadarabokkal, akik nosztalgikuan elővesznek egy-egy kedvencet, bárcsak beleférnék sóhajjal.
Egyénfüggő.
Nekem abszolut nem. Sose érdekeltek a ruhák, se a divat, se a külsőm. A fogyást is az egészségem miatt csináltam végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!