Szerintetek ez jónak számított?
Figyelt kérdés
Nyáron volt 1 időszakom amikor nem ettem sokat kb 1100-1500kalóriát vittem be, és 3 hét alatt fogytam 2 kg-t, ez jónak számít? Dagadt vagyok szóval most elakarom kezdeni komolyabban, csak érdekel, hogy ez a normális tempó, vagy lassú fogyás volt-e?2022. szept. 30. 12:48
1/11 anonim válasza:
Há ha dagadt vagy, talán nem 1100 kalóriás koplalással kéne kezdeni. Plusz az a 2 kg valszeg egy része víz, stb.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem éreztem koplalásnak a meleg miatt, nem voltam éhes. Nem is terveztem elkezdeni, csak mivel már régebb óta le volt töltve az applikáció (kalóriabázis) és éreztem is, hogy nem eszek annyit elkezdtem beírogatni napvégére mennyi volt az annyi. :D Plusz akkor végülis beindult valami, mert legjobb tudomásom szerint mindenkiről a víz megy le és a felesleges salakanyag távozik, aztán elindult volna a fogyás is ( Ha butaságot mondok akkor tekintsd/tekintsétek semmisnek )
2022. szept. 30. 13:19
4/11 A kérdező kommentje:
Értem, koplalás volt, legközelebb ha nem leszek éhes azért magamba tömök még valamit, hátha ki is hányom, az gondolom megfelel majd mindenkinek.
2022. szept. 30. 16:19
5/11 anonim válasza:
Idióta vagy.
Eddig fel tudtad magad hízlalni, de most semmiképpen sem megy az egeszséges fogyás, mert te ezer kalóriát sem tudsz letolni.
Miután évekig ment a háromezer.
Nyilván te csinálod jól, koplalj. Hajrá, minden így jó.
6/11 A kérdező kommentje:
"3hétig" "meleg miatt""nem kezdtem el" Tudsz olvasni amúgy? Vagy értelmezni egy mondatot ? Mert látom, hogy gondjaid vannak vele. Mindenesetre megnevettetsz azzal, hogy engem idiótázol le, miközben tényleg nem tudsz értelmezni egy mondatot, mert kiragadsz belőle egy szót és azon lovagolsz: D Mellesleg ha fel fogtad volna a leírt szöveget, talán ha már ilyen nagyon szuper okos vagy akkor le is írhattad volna, hogy ha most akarom újra kezdeni akkor kezdhetném ennyi vagy annyival, mert amikor akaratomtól független ennyit vittem be az nem elég. :D Nem gondolod, hogy így jobb lett volna?
2022. szept. 30. 16:55
7/11 anonim válasza:
Dagikám, nemtudom ki az idióta, ha én lefogytam, te pedig 1100 kalóriás diétákról kérdezel és oktatsz ki embereket.
Segítsen neked a csatkai szűzmária, ha ekkora pofád van, oldd meg magadnak.
8/11 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy azt sem tudod hogy nézek ki, hány kg vagyok és hány cm, és hogy mennyi többlet van rajtam. És látom még mindig nem sikerült a kérdés értelmezése, és még ilyet is idenyögsz, hogy kioktatok másokat, hol? Kérdést kérdésre halmoztam konkrétan, egyet sem jelentettem ki, ez mióta oktatás? Jézusom. Ráadásul 1500 is ott van a kérdésbe, de ahhoz már agyhalott vagy, hogy észrevedd. Nem 150kilóból akarok fogyni, se nem 100ból, se nem 90ből, se nem 80ból, mint valószínűleg te :D És több mint valószínűnek tartom, hogy magasabb is vagy, és gondolom ha ilyen ügyes kislány vagy akkor tudod, hogy ami neked elég volt a fogyáshoz, az lehet, hogy nekem sok. De inkább ne is válaszolj, tartsd a rosszindulatot annak, aki elviseli a személyiséged.
2022. szept. 30. 17:23
9/11 anonim válasza:
kerdezo te nem azert irtad ki a kerdest hogy valaszt kapj hanem hogy kotekedj
undorito
10/11 A kérdező kommentje:
Így van. Erre élvezkedem. Vagy csak ha flegma semmitmondó válaszra flegma visszaszólást kap valaki akkor én vagyok a csúnya gonosz kérdező :P
2022. szept. 30. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!