Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Régen nagyon jónak számított,...

Régen nagyon jónak számított, de szerintetek most is megállná a helyét mind fizikumban, mind erőnlétben?

Figyelt kérdés

[link]

Edzés:„Íme, az edzésnapom leírása, ez segítségül szolgálhat ifjabb testvéreimnek a girjevik sportban, hogy kialakítsák egyéni edzésmódjukat. Ébredés után friss levegővel töltöm meg a tüdőmet, azután gumiszalagokkal gyakorlok. Magam előtt, fej fölött és a hátam mögött húzom őket, mindkét kézzel stb. Aztán fekvőtámaszokat csinálok, tenyéren vagy ujjbegyen, nem többet 100 ismétlésnél. Futok 15-18 percet.Két órával később nehéz girjákkal [kettlebell] edzek. Felvételt és nyomást vagy felvételt és lökést végzek [clean and press, clean and jerk] (edzésnaponként váltakozik) egy öt pudos kétkezes súlyzóval [barbell – 80 kg]. Felállok és lefekszem súllyal [Turkish getup – 5×10 ismétlés]. Azután két 2 pudos girjával [32 kg] nyomok 50 ismétlést [press – 5×10]. Guggolok az öt pudos rúddal 100 ismétlésig. Később lépcsőzöm egy megtermett emberrel a hátamon. Az edzés végén 8 kg-os kézisúlyokkal dolgozom, bicepszhajlításnál mindkettőt egy kézben fogva. Edzés után lezuhanyozom és sétálok egyet. Amikor egyéni csúcsokra készültem, mindig könnyebb súlyokkal végeztem ismétléseket: 4,5 pud két kézzel [72kg], három pud [48 kg] egy kézzel. Hetente egyszer emeltem nehezet. És az étkezés? Korábban sok húst fogyasztottam, de most inkább több zöldséget, gyümölcsöt eszem, úgy vélem, ez hasznosabb. Egyáltalán nem dohányzom.”

Bocsi, ha hosszú. De szerintetek ez ma egy jó fizikum lenne?

2019. okt. 8. 07:20
 1/1 anonim ***** válasza:
59%
Ez ma inkább az átlagos kategória
2019. okt. 8. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!