Fogyókúrázom, mégis híztam, Hogyan?
Nagyon kövérnek érzem magam, ezért el kezdtem kb 1 honapja fogyózni. Látszatilag nagyon jól haladtam, mások is megjegyezték ezt. Rá álltam a mérlegre és 84 kgt mutatott, és79-80ról indultam. Az egészet azért kezdtem el, mert brutálisan zavart ez a szám, de valahogy nem megy. Mozgom, nem teremben mert nem engednek, de itthon heti 3-4x edzen 30-60 percet. Az ételre ahogy tudok odafigyelek. Mégis ez történt. Legszivesebben most egész nap csak sírnék, mert tényleg szégyellem az egészet és nagyon kövérnek érzem magam. Mit tudok tenni hogy ez ne így legyen? Mármint hogyan tudnék a mérleg szerint is fogyni?
Tudom hogy kcal deficit, de ezt eddig is betartottam.
16/L
"Az ételre ahogy tudok odafigyelek."
Ez nem fogyókúra. És nem, ha híztál, akkor nem tartottad be a kalóriadeficitet. Valahol elcsúszik a számolásod, rosszul mérsz, rosszul adminisztrálsz az alkalmazásban, bármi.
Ne a mérleg szerint akarj fogyni! Én voltam túlsúlyos 62 kilósan és most bomba formában vagyok 62 kilósan.
A különbség 9 kg zsír vagy 9 kg izom.
Neked azt javaslom hogy ne a merlegnek akarj tetszeni hanem magadnak. A sok edzéssel izmokat epítesz, amitől nagyon nagyon jól fogsz kinézni és formásan. Szóval inkább körmérwteket mérj
Kevés kajával csajként 30 perc edzéssel 4kg izom egy évtized alatt menne fel.
És 1kg izomhoz is több ezer kalória többlet kell.
Valami csúnyán el lett számolva.
A fogyókúra 80%-a az étkezésen múlik, nem az edzésen. Arról viszont 1 sort se írsz, hogy miket ettél, hány kalóriát.
Vagy elrontottad, vagy hormon problémád van.
Ez konkrétan mit jelent?
A menstruációs ciklusodnak milyen szakaszában mérted magad először, és másodszor? Azonos napszakban, azonos körülmények között?
Ez azt jelenti, hogy fogalmad sincs, mennyit (és mit, makró szerint) eszel. Kalória?
Számolni kéne, elsőre, amikor az embernek fogalma sincs arról, mennyit kéne enni, nagyon el lehet csúszni a kábéra evéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!