Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni?

Hogyan tudnék fogyni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok dagadt kövér ember, csak van egy kis s felesleg a hasamon. A testzsír százalékom egyébként normális de én szeretnék egy kicsit fogyni.

Egyébként már a nassolni valókról le mondtam, az édességeket is próbálom ki vonni az étkezésekből. Mármint próbálok belőle keveset fogyasztani.

17/f

2022. szept. 15. 15:40
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Fogyni a tartós kalóriadeficit által lehetséges. Ha az ember tartósan több kalóriát éget el, mint amennyit étellel/itallal bevisz, akkor fogyni fog. Tölts le egy telefonos kalóriaszámláló alkalmazást, legyél tartós deficitben, és fogyni fogsz. Viszont ha állításod szerint a testzsírod normális, akkor simán lehet, hogy csak a kamaszokra szimplán jellemző rossz testkép mondatja veled azt, hogy fogynod kell. Valószínűleg csak edzened kéne, hogy egy kicsit fejlődjön a fizikumod.
2022. szept. 15. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!