10 kiló fogyást meg lehet érezni a közérzeten?
Figyelt kérdés
Pl ha valaki 70 kilóról 60 kilóra fogy, miben fog megváltozni a közérzete? Vagy mindez csak esztétikailag fontos?2022. szept. 11. 11:33
1/7 anonim válasza:
Meg lehet
De a hatás attól függ hogy felesleget fogytál e
2/7 anonim válasza:
Hogyne lehetne megérezni..
Attól is függ milyen hamar fogysz.
3/7 anonim válasza:
Én nagy súlyból is megéreztem 10kg mínuszt is. Kevésbé fájtak a lábaim:)
4/7 anonim válasza:
En 3 honap alatt fogytam 10 kg. Mutet utan. Nem vettem eszre, nem fogyoztam. Vagyis eszrevettem: iszonyu erotlen , gyenge vagyok. Nalam rosszabb kozerzetet okozott, de gondolom a labadozas miatt. Nem akarom visszahizni, de jo lenne erosodni!
5/7 anonim válasza:
110 kilóról indultam, 80 és 70 között volt élesebb váltás, alatta felette 10kg ide vagy oda nem tűnt fel.
6/7 anonim válasza:
Én 70-ről mentem 60-ra. Lassabban fáradtam el, könnyebb volt felmenni a lépcsőn, jobban bírtam a nagy bevásárlásokat, több lett az energiám.
7/7 anonim válasza:
Igen! 73 kg-rol kezdtem, most 63 kg vagyok. Nem dorzsolodnek annyira össze a combjaim, legiesebben mozgok, meghat a ruhák is máshogy állnak. Még 6 kg és kész vagyok :) alig várom, hogy az mit fog eredményezni.
167cm/63kg
57 a cél, ennyi voltam régebben és nagyon csinos voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!