Vicces, piti kérdés, de kérhetek tippeket? 😆
Figyelt kérdés
Szóval, itthon tornázom a kalóriaszámolás mellé, saját testsúlyos álló edzés főleg. Laminált padló van, és én mezítláb nyomom, viszont túl kemény a padló. Edzőcipőben utálok bent lenni, polifoam nincs jelenleg, a törölköző, vastagabb plédek elcsúsznak a padlón. Mit lehetne letenni? Igen, tudom, world first problem, de na. Ötlet?2022. szept. 8. 08:51
12/19 anonim válasza:
Próbálj meg habtapit venni, amit kisgyerekeknek szokás, használtan olcsón be lehet szerezni.
15/19 anonim válasza:
14-es: miböl gondolod, hogy VAN udvar?
16/19 anonim válasza:
Tényleg fáj kiadni 3000 Ft-ot egy csúszásgátló jóga matracért? :D
17/19 A kérdező kommentje:
Azt a kötekedős eget rád!
Már vettem! A tegnapi napot kellett megoldani, mert tegnap már nem jártam bolt környékén. Amiatt, hogy nincs eszközöm, nem akartam a tornát kihagyni.
A többieknek köszönöm a választ, a zokni maradt, valamint egy kisebb fürdőszobaszőnyeg, aminek gumis csúszásgálós az alja.
2022. szept. 9. 17:12
18/19 A kérdező kommentje:
Amúgy meg mi van, ha fáj. Van, akinek 3000 forint is nagy kiadás. Dehát itt tudjuk, hogy IT, meg programozó mindenki, egymilliós nettóval, saját lakásban. Véletlenül sem fotelharcos mamahoteles. Ja, de. 😉
2022. szept. 9. 17:15
19/19 anonim válasza:
Ehhez hasonló lábbelim van otthoni tornához, nekem bevált: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!