Lehetséges, hogy nagyon fel vagyok vizesedve?
Csak most tűnt fel, hogy a súlytöbblet mellett rengeteg vizet is felhalmozhatott a szervezetem. Olvastam, hogy a végtagoknál / hasnál megnyomva fehér marad az ujjlenyomat a bőrön. Rám ez igaz.
Eszembejutott, hogy amikor beteg voltam, keveset ettem, és 15 nap alatt 11 kilót fogytam. Sokkal kisebb lettem csípőből, hasból. 50 kiló feleslegem van. Lehetséges, hogy ebből kb 20 liter víz? Fogyókúrába kezdtem, de már egy hét alatt lehet látni, hogy fele akkora lett a hasam, az arcom is kicsit vékonyabb lett.
Egyáltalán mennyi vizet képes raktározni a szervezet pluszban? Nagyon gyorsan “fogyok” így, hogy sok vizet raktároz a szervezetem.
Ha nem ilyen a lábad, nincs rajtad 20 liter víz.
A hasad attól tűnt hirtelen kisebbnek, hogy lement a puffadás.
50 kg túlsúly az meg 50 kg túlsúly. Kár azzal áltatni magad, hogy csak víz.
Ne haragudj, de ez nevetséges. Senkin nincs 20 kiló víz, úgy, hogy azt észre sem veszi. Amikor beteg voltál, azért fogytál gyorsan, mert koplaltál. Majd gondolom vissza is jött, ha megint (50!)kiló felesleg van rajtad.
Nem ilyen hülyeségeket kéne kitalálni, hanem egy egészséges, mérsékelt kaloriadeficitet tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!