Január 23-án kezdtem, akkor voltam 98 kg 157 centihez. (Tudom, gusztustalan.)
Most vagyok 88, és az egy dolog, hogy a tükörben nem látok változást, de a ruháimon sem érzem, hogy bővebbek lennének.
Mi van, ha még 10 kg után sem lesz semmi?
2022. aug. 29. 09:04
1/9 anonim válasza:
Szerintem ekkora túlsúlynál ez nem feltétlen meglepő. Mármint, én is ugyanebben a cipőben voltam 1,5 évvel ezelőtt. Az első 10-15 kg nem volt akkora nagy változás kinézet és ruhák terén sem. Ne aggódj. Hidd el, látszani fog majd! :) Ne add fel. Tudom, hogy rossz, ha az ember nem látja olyan gyorsan a változást, mint szeretné, de ettől még ki kell tartani, mert a változás el fog jönni, csak türelmesnek kell lenni.
2022. aug. 29. 09:41
2/9 anonim válasza:
Hasonloan indultam, én sem éreztem. De en csinaltam elotte es 1 honappal kesobb bikinis kepeket. Kitolt has, guszrustalan conb stb.
Es azon nagxon latszott az osszehasonlitasban hogy mennyire kisebb vsgyok
2022. aug. 29. 13:49
3/9 anonim válasza:
Érdekes. Biztos jó a mérleged? Nekem sokkal több feleslegem volt, és mégis megéreztem az első 10 kg fogyást is. Feltűnően Kevésbé fájtak a térdeim, meg a derekam, és a nadrágjaim is lógni kezdtek, öv kellett hozzájuk.
2022. aug. 29. 17:28
4/9 anonim válasza:
Nekem az első 30 fel sem tűnt.
2022. aug. 29. 18:03
5/9 A kérdező kommentje:
"Normális" mérlegem van, nem digitális, nem tudom, az mennyire tud állítódni.
A hasamon van a legtöbb felesleg. Ha valaki pont szemből néz, akkor annyi látszik, hogy a derekam kicsit beljebb van, de ahogy elfordulok, terhesnek nézek ki.
2022. aug. 29. 19:14
6/9 anonim válasza:
A régi fajta mérleg lehet kicsit, de lehet nagyon pontatlan is. Az én régi fajta mérlegem pl a legnagyobb súlyomnál anno 30 kilóval kevesebbet mutatott a digitálisnál. Dobtam is egy hátast mikor anno ráálltam a digitálisra.
2022. aug. 29. 19:19
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem a digitális volt az, ami folyamat 6-8 kg eltéréseket mutatott úgy, hogy felálltam rá, leléptem, majd vissza, és ott volt az eltérés. Ennél max. fél kiló volt ez eddig.
(Meg volt egy buta pillanatom, amikor 1 liter vízzel a kezemben álltam fel rá, majd letettem a vizet, és 1 kilóval kevesebbet mutatott. Nem lehet annyira rossz.)
De ha nem fogytam semmit, minek csinálom? Egészségesebb sem leszek ennyi hájjal.
2022. aug. 29. 22:54
8/9 NTBS válasza:
Szerintem nem jól látod magad.
2022. aug. 30. 07:13
9/9 anonim válasza:
Elmonstuk hogy fkgytal. Csak te minden nap latod magad a tukorben es ezert nem veszed eszre olyan konnyen. Majd ha talalakozol olyan emberrel akit egy honapja nem lattal es megemliti, akkor megnyugodhatsz. Addig is cisbalj magadrol elotte kepeket hogy majd legyen mivel osszehasonlitani
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!