Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire rontottam el a...

Mennyire rontottam el a fogyókúrámat?

Figyelt kérdés

Május-Június óta elég komolyan csinálom a diétámat, 1100-1400 kalória között eszem, fogytam is, főleg kinézetre (16 eves vagyok, 165cm kb es 64 kg) pár kilót szeretnek leadni, de inkább formásodni szeretnék, május óta kondi terembe is járok, személyedzővel heti 2 alkalommal, kb 2 hete személyre szabott étrendet is kaptam tőle, amivel szálkásítani szeretnek/fogok. Viszont itt a nyár végén az utolsó két hetet nagyon elhanyagoltam (edzésre ugyanúgy jártam), es össze vissza ettem mindent kb minden nap. És őszintén nem tudom meglátszik-e rajtam, saját véleményem szerint igen, de lehet csak a testképzavar beszél belőlem. Holnaptól viszont nekiállok újra a régi dolgoknak, és az étrendnek megfelelően fogok enni, es mivel kezdődik a suli is, nem is lesznek ilyen bűnöző napok/hetek, mert rendszer lesz az életemben és tudom rendesen csinálni.

Szerintetek nagyon elcsesztem? :(

Kérlek rendes válaszokat adjatok, előre is köszönöm!❤️

2022. aug. 29. 01:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem rontottál el semmit, semmi visszacsinálhatatlant. Ne rágódj rajta, hanem tervezgesd mit hogyan fogsz csinálni a héten :)
2022. aug. 29. 23:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen! :)
2022. aug. 29. 23:51
 13/13 NTBS ***** válasza:
Semmenyire.
2022. szept. 18. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!