Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire rontottam el a...

Mennyire rontottam el a fogyókúrámat?

Figyelt kérdés

Május-Június óta elég komolyan csinálom a diétámat, 1100-1400 kalória között eszem, fogytam is, főleg kinézetre (16 eves vagyok, 165cm kb es 64 kg) pár kilót szeretnek leadni, de inkább formásodni szeretnék, május óta kondi terembe is járok, személyedzővel heti 2 alkalommal, kb 2 hete személyre szabott étrendet is kaptam tőle, amivel szálkásítani szeretnek/fogok. Viszont itt a nyár végén az utolsó két hetet nagyon elhanyagoltam (edzésre ugyanúgy jártam), es össze vissza ettem mindent kb minden nap. És őszintén nem tudom meglátszik-e rajtam, saját véleményem szerint igen, de lehet csak a testképzavar beszél belőlem. Holnaptól viszont nekiállok újra a régi dolgoknak, és az étrendnek megfelelően fogok enni, es mivel kezdődik a suli is, nem is lesznek ilyen bűnöző napok/hetek, mert rendszer lesz az életemben és tudom rendesen csinálni.

Szerintetek nagyon elcsesztem? :(

Kérlek rendes válaszokat adjatok, előre is köszönöm!❤️

2022. aug. 29. 01:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Elrontani nem tudod, legfeljebb nem fogysz, ha többet eszel.
2022. aug. 29. 02:52
 2/13 anonim válasza:
46%
Igen, elcseszted, soha többet nem fogsz lefogyni emiatt.
2022. aug. 29. 07:18
 3/13 Andizsuzsi ***** válasza:
73%
Esetleg megkérdezhetnéd az edzőt, akihez amúgy is heti 2x jársz.
2022. aug. 29. 10:39
 4/13 anonim ***** válasza:
54%

Ebben az idoszakban nyilvan picit megallt a fogyasod. De ha visszatersz a normal etrendhez, tovabb fogsz fogyni, fejlodni

Az 1100 kcsl meg brulatisan keves. Nalad alacsonyabb vagyok es 1350 kcalon fogyok

Neked inkabb az 1400at kene tartani foleg ha edzel mellette

2022. aug. 29. 13:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az az edző, aki engedi az 1100 kalóriát adja vissza a nemlétező szakképesítését, mert egy kontár.
2022. aug. 29. 17:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek az 5össel, ez nem edző, és nem étrend. Egy kontár adott neked egy kínzást.
2022. aug. 29. 18:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lenne elég az 1200 kcal, ha nem mozognál mellette. Én is pont ilyen magas vagyok és ennyi kg, és nekem a mozgásszegény életmóddal ajánlott az 1200 fogyókúrához. (az összes kalkulátor szerint)
2022. aug. 29. 23:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát, elmondása szerint ez ideiglenes, de mégis rengeteget kell enni mennyiségre 🤷🏻‍♀️
2022. aug. 29. 23:38
 9/13 anonim ***** válasza:

szerintem a lényeg az, hogyha túlettük magunkat, akkor ne gondoljuk túl. az életmódváltás része, hogy néha becsúsznak ilyen napok. (mert ez a tartható állapot)

a testünket pedig szeretni kell mindenhogy, mert az önutálat sajna nem motivál. nekem ez vált be, ezeket tudom tanácsolni :)

2022. aug. 29. 23:41
 10/13 A kérdező kommentje:

De ugye nem rontottam el ezzel az egészet, és ment kárba az eddigi “munkám” úgymond?

Tudom hisztisen hangzik, de nagyon nagy bűntudatom van :/

2022. aug. 29. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!