Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet fogyni ettől?

Lehet fogyni ettől?

Figyelt kérdés

Sok helyen láttam, hogy ha csak rágózol, és iszol mellé hideg vizet(nem eszel semmit), attól lehet fogyni? Nem fogok elájulni egy idő után? Nagyon szeretnék fogyni. Hatásos?

Valamint citromlé kávéval?

2022. aug. 26. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Nem hatásos, viszont irgalmatlan mennyiségű gyomorsavad lesz, amitől először elkezd égni a gyomrod, majd ha hajlamos vagy rá, elkezd feljönni, brutális savas hányást is lehet produkálni.

Fogyni kalóriadeficittől fogsz, telepítsd valamelyik számolós appot (yazio, kalóriabázis) és írj bele mindent amit eszel-iszol.

2022. aug. 26. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet fogyni koplalassal, de ennek sulyos ara van. De igen, rosszul leszel tole termeszetesen, mert a szervezet nem erre lett kitalalva. Illetve amint abbahagyod es ujra eszel, duplan fognak a kilok visszajonni, az fix.

Ha fogyni akarsz, normalisan is lehet, nem kell ilyen hulyesegekbe belemenni. Szamold a kaloriakat es sportolj, ennyi a nagy titok.

2022. aug. 26. 23:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ha nem eszel semmit, attól lehet fogyni, de rosszul leszel. Most nyilván ki mihez van hozzászokva, tudom, hogy alapból van, aki csak napi egyszer étkezik, meg ilyesmi, viszont ha pl. én nem ennék egész nap, és tegyük fel csak este 6-kor lenne az első étkezésem, én már attól nagyon ki lennék. Rosszul leszel. Nyilván az embernek ennie kell. Kell enni ahhoz, hogy életben maradj. Nem szabad ilyenekkel szórakozni, nem szabad éheztetni magad. Max. bírod egy napig, aztán kinyitod a hűtőt, és befalsz mindent, amit látsz, és akkor mit ért az egy nap koplalás? Nem így kell fogyni.
2022. aug. 27. 00:06
 4/9 anonim válasza:
61%

A fogyás titka:

1.) Elhatározás, konkrét célkitűzés - lélekben felkészülni, hogy most valami más következi és elképzelni, tudatosítani magadban, belül, hogy milyenné szeretnél válni.

2.) Életmódváltás - a hosszantartó, eredményes testformálás titka az nem egy pár napos "diéta", hanem egy szemlélet- és életmódváltás.

3.) Megtalálni az ideális étrendet, ami leginkább kivitelezhető, kényelmes számodra, mindezt úgy, hogy közben ügyelsz a kalóriabeviteledre. (Sokan azt mondják, hogy erre nem kell odafigyelni, de igen nagyon is! - tapasztalat)

4.) Hosszú, olykor rögös úton, ezt-azt feláldozva menni előre, megtenni mindent a célod megvalósításáért. - Hidd el, ez meghozza a kívánt sikert.

Inpsirálódásképpen mesélek egy kicsit az én sztorimról. Nehéz gyermekkorom volt (lelkileg) és a traumák sorozata, az, hogy nem volt senki, akihez fordulhattam volna, azt okozta, hogy elkezdtem enni. Nem voltam éhes, de ettem, mert az étel szeretett és én is az ételt. Tudom, furcsán hangzik, talán viccesen, de ez így van. Nagyobb lelki megterhelések esetén, akár ma is szembejön ez, de tudni kell kezelni. Ahogy nőttem fel és elkezdtem hízni, az elvált szüleim mindkét fele állandóan noszogatott, hogy valami sportot kell űznöm, mert hogy nézek ki, így nem vagyok jó stb... Feltételekhez lett kötve az a haloványnak hitt szeretetük is... Az életemben ez később is visszatért, de ez nem lényeg. Fiatal felnőtt koromban próbáltam már mindenféle diétát, nekem nem voltak hatásosak. Miután a traumáim feldolgozásra, megdolgozásra kerültek, utána találtam rá a számomra működő módszerekre, ami 4 pillérből áll:

- valamilyen mozgás, de nem erőszakosan, sima séta is simán megteszi heti párszor - előnyben, akik szeretnek odakint lenni,

- búcsú a tésztaféléktől, cukroktól - egyszóval kb. az összes feldolgozott élelmiszertől,

- időszakos böjtölés (intermittent fasting),

- ketogén étrend.

Nagyjából 1 év alatt 30 kg-tól szabadultam meg. Amikor először kisebb ruhákat tudtam venni, szó szerint megkönnyeztem ezt a próbafülkében. Azóta sajnos ismét történt olyan trauma az életemben, ami visszahozta ezt az evésbe menekülést, épp a napokban indultam el újra a helyes úton, és tudom, hogy ismét sikeres lesz, mert egyszer már sikerült. Maradok is ezen az úton.

Azt tudni kell, hogy a ketogén étrendet nem ajánlatos nagyon hosszú ideig tartani, de az időszakos böjt, haladóknak több napos vízböjt is simán mehet, szénhidrátcsökkentet életmód cukrok, tészták stb. nélkül simán működnek.

+1 pajzsmirigypróblémám volt és ahogy leálltam a gabonafélékkel, tésztákkal, cukrokkal, javulásnak indult és már gyógyszert sem kell szednem rá.

Sikeres életmódváltást! :)

2022. aug. 27. 08:24
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Miért, miért, miért annyira lehetetlen egy egészséges étrendet összehozni, megfelelő kalóriadeficittel, és sporttal? Tényleg jobbak az ekkora fszságok, mint a koplalás, meg szenvedés meg citromos kávé(???)
2022. aug. 27. 09:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Citromos kávé? 😮 Sose hallottam ilyet... Az valami borzalmas lehet. Inkább igyad édesítővel. Jó hogy nem banánnal iszod 😃
2022. aug. 27. 09:28
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Mert ha rágózol és meleg vizet iszol az már hízlal vagy mi a fszom logika lenne ebben?
2022. aug. 27. 10:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehet. Pont azért mert elájulsz plusz rengeteg más bajod is lesz
2022. aug. 27. 19:00
 9/9 NTBS ***** válasza:
Nem.
2022. aug. 27. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!