Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért diétázik ennyi ember?

NTBS kérdése:

Miért diétázik ennyi ember?

Figyelt kérdés

2022. aug. 25. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Mert kövér.

A magyarok 66 százaléka kövér. És ez rendkívül egészsegtelen. Halálozási rátábsn is rengeteg a szív és érrendszeri betegseg

2022. aug. 25. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Miért sportol ennyi ember?

Miért vezet ennyi ember?

Miért használ Messengert ennyi ember?

Miért szül gyereket ennyi ember?

Miért hallgat zenét ennyi ember?

Miért növeszti a haját ennyi ember?

2022. aug. 25. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Sok az elhízott ember. Sok emberen csak pár kiló felesleg van, de sokakon simán van 40+ is. Sőt, ha az ember kimegy az utcára, nem tudom arrafele mi a helyzet, de itt akár ha boltba megyek, vagy bárhova, jóval több túlsúlyos embert látok, mint átlagos testalkatút. Szóval jó, ha az emberek idővel belátják, hogy változtatni kéne. Csak sajnos még mindig sokan vannak, akik mindig olyan diétába fognak, amivel nem éppen fognak lefogyni, mert kb. koplalnak, és abba ugye úgy is belefárad az ember és elkezd újra zabálni idővel.
2022. aug. 25. 18:19
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Ahhoz képest, mennyi elhízott ember van, kifejezetten kevesen étkeznek normálisan.
2022. aug. 25. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Mert az 50 kilós nőket is ledagattozzák
2022. aug. 25. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Beteg a világ, fiam....
2022. aug. 25. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
Mert alapvetően kevés embernek van ismerete az egészséges, kiegyensúlyozott étkezésről. Mind minőségileg, mind mennyiségileg. Ez pedig magával hozza, hogy rengetegen rossz szokásokat vesznek magukra, amiktől elhíznak. Jó esetben a diéta hozzájárul az egészséges étkezési szokások kialakításához, ami szükséges, és fogyáshoz vezet. Rossz esetben csak újabb káros viselkedés formákat vesznek fel.
2022. aug. 25. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván mert vagy le akarnak fogyni/ vagy már lefogytak és ezt akarjàk megtartani.

Én is fogyás után vagyok és bizony ugyanazt a diétát tartom amit fogyáshoz, hogy ne hízzak vissza. Akik nem ismernek régebbről, azok nem tudják hogy elhízott voltam és így rá is szoktak kérdezni " minek diétázol hisz nincs is felesleged", és akkor elmondom mi a helyzet.

2022. aug. 26. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!