44-es bmi az nagyon sok?
Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 14:47
11/34 anonim válasza:
Cipòkötésnél meg ruhavásárlásnál nyilván feltűnő már, hogy ez rengeteg.
12/34 anonim válasza:
A cipó kötése csak akkor érinti, ha pék az illető.
13/34 anonim válasza:
Jogos, bocs, autocorrect és elkapkodott küldés eredménye.
Szóval cipőkötésnél meg ruhavásárlásnál nyilván feltűnt már...
14/34 anonim válasza:
Két megoldás van. Lefogysz 60 kg-ot, vagy nősz 75 cm-t.
15/34 A kérdező kommentje:
13# Nem, ezeknél nem. Érdekes módon jók rám a több évvel ezelőtti ruháim, és nem tűnt föl mozgásnál sem, csak amikor ráálltam a mérlegre, mivel 120 kilót mutatott. Ránéztem a BMI kalkulátorra, és igen, harmadfokú elhízást írt sajnos. Nem tűnt fel a hízás mindennapos mozgás mellett, úgy megszoktam mintha normális dolog lenne. Jövő hónapban elmegyek dokihoz ezügyben, mivel nem tettem semmit azért hogy hízzak.
2022. aug. 25. 22:59
16/34 anonim válasza:
Aham. Menj orvoshoz, de ne azért, hogy kiderítse, mitől híztál (zabálástól, mint mindenki), hanem hogy segítsen lefogyni. Ha most elkezd vizsgálódni, valszeg kiderül, hogy IRes vagy, aztán beletespedsz abba, hogy hát te nem tudsz lefogyni, mert IR. Miközben az IR csak a hízás miatt alakult ki.
17/34 anonim válasza:
Tényleg nagyon sok. Nekem 38-as bmi volt a max (177 cm-hez 120 kg), és már a cipőmet is alig tudtam bekötni. Nem volt extrém nagy hasam, mert homokóra alkat vagyok, de így is meggyűlt vele a bajom.
Most már "csak" 29-es a BMI-m (92 kg), és érezhetően jobb az életminőségem.
18/34 anonim válasza:
Szerintem elszámoltad az rengeteg. Ha mégsem,akkor azonnal fogyókúra,mert nagyon egészségtelen,nagy az esély a cukorbetegségre, szívproblémákra. Mozgást még nem szabad ekkora túlsúlynál,csak ha már leadtál valamennyit,akkor pedig fokozatosan,rövid séta,hosszabb séta,duci torna,rendes torna pedig csak ha ezeknél már nem fulladsz.
19/34 A kérdező kommentje:
18# Jó az állóképességem.
2022. aug. 26. 10:14
20/34 anonim válasza:
Lehet jó az állóképességed, de a térded nem kéne tönkretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!