Csernus Imre pontosan mit ért ez alatt?
Egyik régebbi videoklinika felvételen egy hölgynek mesélte, aki lefogyott, de még mindig ugyanúgy önbizalom hiánya van,
hogy "a hízás nagyon sokszor nem csak hormonális, nem csak kaja miatt, nem csak nem mozgás, hanem rengetegszer a ki nem mondott belső töltetek következtében jelentkező feszültség levezetése."
Bszki, írtam, hogy nem vagyok elhízva :D
Mellesleg az elhízás nem a sporthiánytól van, 70%ban az étrend a szar.
9. Ok elhiszem, hogy neked ez öröm, gratulálok hozzá, csodás, és jó neked, tényleg, de nekem nem. ( Én a 7es vagyok).
Mint írtam, Nem vagyunk egyformák.
Ki mondta hogy kövérnek lenni jó? Én is azért kínlódtam évekig és fogytam le mert szar volt kövérnek lenni, meg mert veszélyben volt az életem. De ettől még én nem vagyok álszent, és nem hazudok önmagamnak, nem fogom bebeszélni magamnak, hogy milyen jó mozogni mert nekem nem, összességében nem az. Én ezt érzem. Ez van.
Nekem az úszás lett az a sport amit nagyjából meg tudtam szeretni, mert ez a legkevésbé terhes mozgásforma számomra, de ha nem kellene ahhoz hogy vért izzadva tartani tudjam a súlyomat, nem csinálnám ezt sem. És nem is hiányozna, ha nem úszhatnék többet. Semmilyen mozgás nem hiányzik, csak szükséges.
3,5 éve annak , hogy életmódot váltottam, azóta mozgok is rendszeresen, étrendváltás mellett, és nem, nem vagyok tőle boldog, csak csinálom mert kell. Ha nem csinálom, pillanatok alatt visszahíznék. Ugyanez a helyzet az étrendváltás ( diéta) kapcsán is.
És nem, nincs elcseszve semmi, szimplán nem szeretek mozogni mert fárasztó. Ennyi. Van ilyen. Ezért még nem kellene a másik embert lenézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!