Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit költötök kajára?

Mennyit költötök kajára?

Figyelt kérdés

Direkt ebbe a kategóriába tettem, az egészséges eletmódot követőekre vagyok kíváncsi, főleg a zöldség-gyümölcs miatt.

Mennyi a fizu? Mennyit költesz kajára? Hány főre? Milyen gyakran és hol vásárolsz?

2022. aug. 12. 14:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2 főre havi 80.000 Ft, úgy, hogy kicsit speciálisabb diétát követek, ha az nem lenne kB 60-ból kijönnénk. A titok, hogy mindig főzök és egyszerre 2 napra.
2022. aug. 28. 22:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is főzök minden nap, de ha megfeszülök sem jönnénk ki havi nyolcvanbol, nem értem, hol rontjuk el. Nálunk is. Van két gyerek, a kisebb még pureket eszik egy év alatt így elég sokat költünk bio gyumolcsre, zoldsegre, valamennyi van a kertben, de távolról sem fedi le.

Mi négyen 200 000 körül költünk egy hónapban elelmiszerre. Nem lencsét és krumplin élünk ez igaz, de kifejezetten figyelek, mi hol mennyi. Két adag túrós tésztát is 1000 forintbol lehet már kb kihozni így ha csak azon élnénk is két főre 30000 lenne csak az ebéd...

2022. szept. 8. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!