Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szükségem van segítségre,...

Szükségem van segítségre, hogy el tudjak indulni. Segítesz kérlek?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, fiú. 177cm magas vagyok és 95kg. Szeretnék lefogyni kb 80kg-ra. Nem tudom hogy mi lenne a leghatékonyabb mód. Ebben kéne a segítség. Vívok, járok rendesen tesire, egészséges vagyok. Jövőre valószínüleg elfogok járni konditerembe. Ezzel az az egyetlen egy baj hogy max 1-2 alkalommal tudnék elmenni vívás mellett. Esetleg ha valaki ajánlana egy diétát, vagy akár egy edzéstervet és ezáltal segítene nekem, azt nagyon megköszönném

2022. aug. 11. 22:13
 1/7 anonim válasza:
13%

100 fekvőtámasz

100 felülés

100 guggolás

és 10 km futás minden egyes nap.

Reggelire ne egyél mást, csak egy banánt!

2022. aug. 11. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Orosz barátunkra ne hallgass, ebbe nagy eséllyel belebuknál. Mozogj, amit szeretsz, és amennyit csak tudsz. Számolhatsz kalóriát, a fogyáshoz szükséges kereted beállításához valamelyik kalóriaszámláló alkalmazástól/kalkulátortól kaphatsz segítséget. Válts egészséges étrendre: sok zöldség, sovány húsok, halak, gyümölcsök, tojás, magvak (mértékkel!) stb. De azért ne sanyargasd magad, néha belefér egy csoki.

Sok sikert!

2022. aug. 11. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2022. aug. 11. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Hagyd el az üdítőket, igyál csak vízet, chips, csoki, nasik csak ritkán, és mértékkel.

Csökkentsd az adagokat, első sorban a kenyérfélét, péksüteményt, rízst, tésztát stb., helyette, hogy jól lakj minden étkezést egészíts ki zöldségekkel. Praktikusan ez úgy néz ki, ha reggelire volt 2 szendvics, akkor legyen egy, mellé egyél paradicsomot, paprikát, ebédre krumplis tészta, akkor szedd a felét, és egyél egy nagy adag savanyúságot, ha pörkölt rízzsel, akkor a rízs felét, és egy nagy adag salátát, vacsorára a rántotta mellé ne egyél kenyeret, vágj össze 1/3-ad kígyóuborkát. Ha 2 étkezés között megéhezel egyél pár szem gyümölcsöt, vagy vágj össze 1 karalábét, vagy sárgarépát, és edd azt.

Sportolj most is, hogy nyár van, menj el 1 órát biciklizni, vagy focizni a haverokkal.

2022. aug. 11. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
43%

“ Jövőre valószínüleg elfogok ”

Kit fogsz el?

2022. aug. 12. 07:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egészségesebb étrend, rendszeres mozgás.
2022. aug. 12. 22:42
 7/7 anonim válasza:

igen, a fogyás, az 70% diéta 30 % mozgás....

De ha mozgas, akkor kardio aka futás vagy valami olyan dolog ami egyenletesen, folyamatosan hosszú időn keresztül mozgat es jól magizzaszt.

2022. aug. 27. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!