Mennyit igyak ahhoz, hogy egyáltalán ne érezzem magam éhesnek?
Max.egy hétre gondoltam koplalásban,mert fontos lenne gyorsan leadnám pár kilót.
Arra gondoltam csak innék: víz + tea minden nélkül(reggelire ,esetleg vacsira.)
Mennyit igyak ezekből h elnyomja az éhségem?
Ezek után ha letelt az 1 hét akkor normális diétát csinálnék,meg az edzés maradna(mert most is szoktam edzeni/otthoni aerobik+tánc/).De érzem h van rajtam felesleg mert eddig nagyon szép lapos hasam volt,most pedig van rajta egy kis felesleg.
Azért kéne gyorsan az a pár kiló mínusz mert tánc fellépésem lesz.
Előre is köszi a válaszokat.

Oké.köszi:)
bár a turmixokért annyira nem vagyok oda,max.epres:)de azis ritkán:/:)

Ha csak viz+tea, egy heten at es semmi mas, akkor nagyon kikeszulsz, ha egyaltalan meg tudod allni, hogy ne egyel.
Probald ki a 90 napos fogyokurat, en az elso 30 napban 10 kilot adtam le vele, a masodik 30 napban meg hatot, a harmadik 30napban meg harmat. Ha az elso honapban veszitesz 10 kilot, az nem eleg? Es nem keszulne ki annyira a vesed-gyomrod-vercukorszinted, nem lep fel olyan nagy hianybetegseg, meg minden egyeb... Probald ki, en drukkolok neked!

Ahhoz, hogy ne érezd magad éhesnek, sajnos enni kell. Meg fogsz halni az egy hét böjt után, a táncfellépésen pedig a padlóról fognak felmosni (de legalábbis olyan gyenge leszel, mint a harmat - biztos k@rvajól fog sikerülni).
De ha már mindenképpen rombolni akarod magad, akkor tényleg igyál valami turmixot, abban legalább van valami, nem csak csapvíz az egész.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!