Teljesen rendben vagy. Max. Egy kis hasizom erősítés, de csak, ha szeretnéd.
2022. aug. 13. 10:51
32/44 anonim válasza:
Hogy lehet valakinek ilyen undorító, bántó dolgokat írni? Főleg aki tenni akar magáért. Szánalmas, élettelen trollok.
2022. aug. 13. 12:03
33/44 anonim válasza:
Nekem a hajad kell! Az valami eszméletlen szép! 😩
2022. aug. 13. 12:53
34/44 anonim válasza:
Semmi baj nincs a kérdezővel, nem kell cseszegetni.
Kicsit kevesebb kalória ha fogyni akarsz, és kész.
2022. aug. 13. 14:32
35/44 anonim válasza:
Szégyen és undorító 21 évesen így kinézni
2022. aug. 13. 14:37
36/44 anonim válasza:
Hozzámjössz?
2022. aug. 13. 14:42
37/44 anonim válasza:
Lakótelepi cigánylány 😂
2022. aug. 13. 14:45
38/44 anonim válasza:
Semmit nem kell fogynod hasból.
Ha mégis szeretnél, akkor tudd, hogy a has 80-90%-ban táplálkozáson múlik. Nagyon nehéz célzottan hasra edzeni / fogyni, vinni fog magával minden mást is. Ezt bármelyik gyakorlottabb testépítő elmondja neked.
Diéta szempontjából sok rost, gyümölcs, zöldség és a fehérje túlsúlyos diéta segíthet. Tehát a szénhidrát legyen benne kevesebb. De tudd, hogy ettől le fogsz szálkásodni.
2022. aug. 13. 15:14
39/44 anonim válasza:
Nekem tetszik így, de a korosztályodban lehet h már nem. És tapasztalat szt a has az évek folyamán nagyobb lesz, nem kisebb. Szóval azt mondom, hogy igen, dolgozni kell rajta. Nem sokat, csak sztem több nyers ételt és kevesebb agyonfeldolgozott élelmiszert kéne enned. Ha ez nem segít, akkor valami aerob sport és eltűnik ez pici has
2022. aug. 27. 13:42
40/44 hosszúhajú válasza:
ha mozgásformát keresel,én hasról és derékról hulahopp karikával és hastánccal tudtam fogyni.
egyébként ez a hasméret ami neked van, ez csinos és nőies.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!